Gordon Ramsey εναντίον Jamie Oliver: Ακονίζουν τα μαχαίρια τους οι Βρετανοί τηλε-σεφ

Δεν μπόρεσε να ξεφύγει από το στόμα του συμπατριώτη του και συναδέλφου του, Gordon Ramsay, ο σεφ και παρουσιαστής Jamie Oliver. Ο γνωστός για την αθυροστομία τους Ramsay χαρακτήρισε «χοντρό και βρώμικο» τον Oliver, κατακρίνοντας το τελευταίο project του. Μιλώντας σε εκπομπή της Βρετανικής τηλεόρασης

ο Ramsay δήλωσε: «Πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός όταν πάς στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και αγορεύεις στους Αμερικανούς για την υγιεινή διατροφή. Αν δεν είσαι και εσύ στην καλύτερη φόρμα τότε πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός σε αυτά που κηρύττεις». Μάλιστα, δεν παρέλειψε να προσθέσει: «Το μόνο που θέλω για τα Χριστούγεννα είναι να τον κάνω ένα γ**** καλό μπάνιο».

Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια ο Jamie Oliver τα έχει πάρει τα κιλάκια του. Ο σεφ παρουσίαζε στις ΗΠΑ την εκπομπή «Η διατροφική επανάσταση του Jamie Oliver» με θέμα τα λάθη στις διατροφικές συνήθειες των Αμερικανών -εστιάζοντας στο φαγητό που παρέχουν τα σχολεία. Η εκπομπή προβαλλόταν για δύο χρόνια, το συμβόλαιο του όμως φέτος δεν ανανεώθηκε.

Πηγή: Daily Mail

Keywords
Αναζητήσεις
μαχαιρια σεφ στην καλαμάτα, βρετανη μαγειρισσα σε ελληνικες εκπομπες
Τυχαία Θέματα