H Lady Gaga στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο

Είναι πλέον επίσημο, η Lady Gaga θα βρεθεί για πρώτη φορά στη χώρα μας για μια μοναδική συναυλία που δώσει στο Ολυμπιακό Στάδιο (Ο.Α.Κ.Α) την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014.

Το απόλυτο pop-icon και show woman με εκατομμύρια fans ανά τον κόσμο έρχεται και στην Αθήνα, στο πλαίσιο

της παγκόσμιας περιοδείας που πραγματοποιεί με τίτλο Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP Ball.

Έχοντας στις αποσκευές της το πολύ-πλατινένιο νέο της άλμπουμ «ARTPOP» το οποίο ανέβηκε στο Νο 1 του Billboard200 από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του, έρχεται να μας παρουσιάσει τόσο τα νέα της τραγούδια όσο και μεγάλες παλαιότερες επιτυχίες της σε ένα εκθαμβωτικό show όπως μόνο η Lady Gaga ξέρει να προσφέρει!

Σε όλους τους σταθμούς της παγκόσμιας περιοδείας της και κατά συνέπεια και στην Αθήνα, η σκηνή του Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP ball είναι ειδικά διαμορφωμένη και πρωτοποριακά σχεδιασμένη ώστε να την φέρνει πιο κοντά στους θαυμαστές της ανεξάρτητα από το που κάθονται. Οι διάδρομοι είναι κατασκευασμένοι από ημιδιαφανές υλικό που ξεκινούν από την κύρια σκηνή και φτάνουν στο κοινό, ενώ συνδέουν μεταξύ τους τις μικρότερες σκηνές που την πλαισιώνουν. Το κοινό έχει τη δυνατότητα να περπατά και να χορεύει κάτω από τους διαδρόμους αυτούς και επιπλέον μπορεί να παρακολουθεί το show και από μια εντελώς νέα οπτική γωνία.

Όσοι ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε το «μαγικό χαρτάκι» η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την Παρασκευή, 4 Απριλίου στις 10.00 και οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα 38,5 ευρώ και φτάνουν τα 82,5 ευρώ. Η τιμή εισιτηρίου στην Αρένα είναι 49,5 ευρώ ενώ θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων στα 115,5 ευρώ και Golden Standing στα 104,5 ευρώ.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από το www.lavris.gr, ενώ εντός των ημερών θα ανακοινωθούν και τα φυσικά σημεία προπώλησης.

Σημείωση:

Τα μέλη του Littlemonsters.com θα έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική αγορά των εισιτηρίων από τις 9 π.μ της Τρίτης 1 Απριλίου και μέχρι τις 3 μ.μ της Τετάρτης 2 Απριλίου. Κάθε μέλος θα μπορεί να αγοράσει μέχρι τέσσερα (4) εισιτήρια.

Πληροφορίες για την παγκόσμια περιοδεία και τα εισιτήρια μπορείτε να βρείτε στο www.ladygaga.com και στο www.littlemonsters.com

Keywords
Τυχαία Θέματα