«Happy Hour»: Αυτή την Τρίτη… γκρεμίζει την ακρίβεια!

Οι πρώτες προσπάθειες του Δημήτρη Μάρκου να εξασφαλίσει καλύτερες τιμές για τους τηλεθεατές της εκπομπής του «Happh Hour», στο Channel 9, έφεραν αποτέλεσμα: Εκτός από τα μεγάλα δώρα στον «αέρα», υπάρχουν και μοναδικές προσφορές από συγκεκριμένους επαγγελματίες, σε διάφορα σημεία της Αθήνας, όπου μπορούν να πάνε οι τηλεθεατές – καταναλωτές και να αγοράσουν με έκπτωση!

Η

εκπομπή ανακαλύπτει τις… καλύτερες «καβάντζες» της αγοράς: Δείτε εκπληκτικά γυναικεία παππούτσια μόνο με 15 ευρώ, φθηνά, ποιοτικά – ελληνικά αντρικά ρούχα και τη μεγάλη προσφορά της εκπομπής:

15% έκπτωση σε όλα τα κρητικά προϊόντα, αρκεί να πείτε… Happy Hour! Σε ποια περιοχή; Θα δείτε την Τρίτη στις 9 το βράδυ, στο Channel 9.

Ακόμη δείτε: Διάσημο ζευγάρι δικαιώθηκε και μετά από πολλές δυσκολίες κατάφερε να κάνει παιδί με εξωσωματική! Όλη η οικογένεια στο στούντιο με πολλές εκπλήξεις…

Ο Δημήτρης Μάρκος περιμένει τα τηλεφωνήματά σας στο 212 212 5670 ή τα mail σας στο Happy [email protected]! Η πρώτη τηλεοπτική εκπομπή που αγαπά τον…καταναλωτή!

Πηγή: markos.tv

Keywords
Τυχαία Θέματα