O «Ράμπο» παίρνει την αγαπημένη του Νένα και φεύγουν από την Αθήνα!

Καιρό το σκέφτονταν αλλά δεν το αποφάσιζαν. Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, έχοντας αποφασίσει να βάλουν λουκέτο στο μαγαζί τους, “Το πιο βρώμικο.com”, όπως ευρηματικά είχαν ονομάσει το μαγαζί που είχαν στον Κορυδαλλό, άρχισαν να ψάχνουν τι είναι αυτό που μπορεί να τους αποδώσει επιχειρηματικά και κυρίως να μη τους βάλει σε καινούργιες περιπέτειες. Συνυπολογίζοντας ότι ήθελαν μια δραστηριότητα εκτός Αθηνών, έκαναν έρευνα αγοράς και

αποφάσισαν να ανοίξουν ένα γραφείο αγοράς χρυσού στην Καλαμάτα.

Όπως διευκρινίζουν δεν πρόκειται για ενεχυροδανειστήριο, αλλά για συναλλαγές που πραγματικά μπορούν να ανακουφίζουν σε εποχή βαθιάς κρίσης. Την ιδέα της επιχείρησης έδωσε στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού ένας στενός του συνεργάτης. Το νέο κατάστημα του Τάσου και της Νένας, όπως αναφέρει η εφημερίδα Real News και ο δημοσιογράφος Νίκος Κεραμίδας, βρίσκεται στο κέντρο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας στη συμβολή των οδών Σταδίου και Μαυρομιχάλη. Αύριο μάλιστα έχουν προγραμματίσει και τα εγκαίνια του μαγαζιού.

Σε καμία περίπτωση, όμως, ο Τάσος Μητρόπουλος δεν θα μπορούσε να αποχωριστεί την μεγάλη του αγάπη το ποδόσφαιρο. Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πολύ καλός του φίλος και μεγαλοδικηγόρος Γιώργος Ράλλης, πρόεδρος του Π.Σ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ τον πολιορκεί σθεναρά να αναλάβει προπονητής της ομάδας. Όσον αναφορά τη σύζυγό του, Νένα Χρονοπούλου, θα είχε εγκαταλείψει ήδη και εκείνη την Αθήνα εάν ο εννιάχρονος γιος της, Χρήστος, δεν βρισκόταν εν μέσω σχολικής χρονιάς, καθώς δεν θέλει σε καμία περίπτωση να τον βγάλει από το πρόγραμμα του.

Πηγή: entertv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα