The Voice: Ποιοι πήραν το εισιτήριο για τον τελικό [Bίντεο]

Ο ημιτελικός του The Voice ξεκίνησε με το ντουέτο της Γαλλίδας τραγουδίστριας Indila με τον Μιχάλη Κουϊνέλη και συνεχίστηκε με πλήθος καλλιτεχνών που παρουσίασαν καινούρια κομμάτια ή άλλες επιτυχίες τους. Τα ντουέτα τους με τους διαγωνιζόμενους άναψαν φωτιές στους coach που δεν ήξεραν ποιον να στηρίξουν…

Τελικά βάσει των βαθμών που συγκέντρωσαν από τους coach και το κοινό στον Τελικό του The Voice

πέρασαν ο Λευτέρης Κιντάτος, η Αρετή Κοσμίδου, η Μαρία Έλενα Κυριάκου και η Αίμιλη Χαραλάμπους.

Η Γαλλίδα τραγουδίστρια Indila άνοιξε τον ημιτελικό του The Voice το βράδυ της Παρασκευής. Τραγούδισε μαζί με τον Μιχάλη Κουϊνέλη τη μεγάλη της επιτυχία «Derniere Danse», σε… ρυθμούς Stavento!

Το διαγωνιστικό μέρος του The Voice ξεκίνησε αμέσως μετά, με την ομάδα του Αντώνη Ρέμου: Ο Άλεξ Οικονόμου τραγούδησε το «Everything she wants», ενώ ο Λευτέρης Κιντάτος το «Απορώ» και είναι αυτός που κερδίζει το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό.

Στη συνέχεια στον τελικό πέρασε από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή η Μαρία Έλενα Κυριακου με το «Bleeding Love», αφήνοντας εκτός την Κατερίνα Λιόλιου, που τραγούδησε το «My immortal».

Τρίτη στη σκηνή η ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη με τους δύο 16χρονους διαγωνιζόμενους να μαγεύουν με τις φωνές τους. Νικήτρια η Αρετή Κοσμίδου, τραγουδώντας «This is life», άφησε εκτός τον Γιούρι Μελίκοφ, που εμφανίστηκε με κατακόκκινο κουστούμι και τραγούδησε το «Valerie».

Την τετράδα του τελικού συμπλήρωσε από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου η Αίμιλη Χαραλάμπους που τραγούδησε το «Titanium» και συγκίνησε τους κριτές και το κοινό, ενώ έξω έμεινε ο Βασίλης Χατζηπαρτάλης, με το «Εσύ εκεί».

Εν τω μεταξύ, στη σκηνή του σόου εμφανίστηκαν κατά σειρά: ο Στέλιος Ρόκκος παίζοντας κιθάρα μαζί με τον γιο του, ο Βασίλης Καρράς, η Τζώρτζια από τους Μπλε, η Μαντώ, η Έλενα Παπαρίζου, οι Μέλισσες, ο Κώστας Μακεδόνας και ο Μάνος Πυροβολάκης!

Keywords
Τυχαία Θέματα