The Voice: Σάρωσε σε τηλεθέαση!

Τελικά φαίνεται πως στον ΑΝΤ1 έχουν βρει το ιδανικό πρόγραμμα για το βράδυ της Παρασκευής. Το The Voice με το δεύτερο επεισόδιό του τρέλανε και πάλι τα μηχανάκια της AGB. Το μουσικό πρόγραμμα ήρθε για άλλη μια φορά πρώτο στις προτιμήσεις του κοινού έχοντας μάλιστα απέναντί του προγράμματα που τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας δεν λένε με τίποτα να αφήσουν την πρώτη θέση της τηλεθέασης.

Τόσο στο σύνολο

όσο και στο δυναμικό κοινό το show με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα ξεπέρασε κάθε προσδοκία των ιθυνόντων του σταθμού αφού άγγιξε στις μετρήσεις ανά τέταρτο μέχρι και το 47,8% στο δυναμικό κοινό.
Πιο αναλυτικά στο γενικό σύνολο συγκέντρωσε 31,7% και 39,4% στις ηλικίες 15 με 44. Φαίνεται πως οι υπεύθυνοι έχουν βρει το… κουμπί των τηλεθεατών αφού κάθε φορά θα φροντίζουν να υπάρχει και μια έκπληξη. Για το χθεσινό δεύτερο επεισόδιο είχαν ετοιμάσει μια blind blind audition και για τους τηλεθεατές.

Σε μια διαγωνιζόμενη έκρυψαν και από το κοινό το πρόσωπό της και το αποκάλυψαν αφού είχε ακουστεί ήδη η φωνή της. Έτσι, έστω και για λίγο, είχαμε την ευκαιρία να μπουν στη θέση των τεσσάρων προπονητών.

Keywords
Τυχαία Θέματα