Thrash Metal γκρουπ ετοιμάζει βίντεο κλιπ με τα επεισόδια της Αθήνας

Tα επεισόδια στην Αθήνα κατά των μέτρων λιτότητας ενέπνευσαν τους Kreator- ένα thrash Metal- συγκρότημα στο νέο του video clip να συμπεριλάβει εικόνες από τις συγκρούσεις αστυνομίας-διαδηλωτών.

Το τραγούδι ονομάζεται «Civilization Collapse» και εστιάζει στις διαμαρτυρίες των Ελλήνων πολιτών με αφορμή τις πρόσφατες διαδηλώσεις διαμαρτυρίας. Μάλιστα ο τραγουδιστής της μπάντας Mille

Petrozza φημίζεται για τους πολιτικοποιημένους στίχους του.

H εταιρία παραγωγής που συνεργάζεται με το συγκρότημα ενημέρωσε τους «Kreator» σχετικά με την περίπτωση του προέδρου του Ελλήνων φωτορεπόρτερ Μάριου Λώλου, ο οποίος τον περασμένο Απρίλιο είχε χτυπηθεί από γκλομπ.

Οι Kreator ήρθαν σε επαφή με τον κ. Λώλο  ο οποίος αφού άκουσε το τραγούδι και είδε τις φωτογραφίες συμφώνησε να δώσει έχτρα υλικό από το πλούσιο φωτογραφικό αρχείο του.

Στο εξώφυλλο του συγκεκριμένου single απεικονίζεται ένα τανκ αλλά και η γερμανική σημαία τυλιγμένη στις φλόγες!

Οι Κreator θεωρούνται ένα από τα σπουδαιότερα thrash metal συγκροτήματα στον κόσμο με 28ετή καριέρα και 13 άλμπουμ στο ενεργητικό τους.  Έχουν επισκεφθεί την Ελλάδα ουκ ολίγες φορές, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι σκηνές από τα videoclip «Βetrayer» (1988) γυρίστηκαν στο Ηρώδειο!

Δείτε βίντεο με ένα τραγούδι των Kreator

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα