Tο «Πρωινό mou» στο MEGA αλλάζει ζώνη;

Πολλά έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό σχετικά με το «Πρωινό mou». Η πρωινή εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων, με τις φήμες να μιλούν για πιθανή μετακίνησή της στη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, έχουν συζητήσει με το κανάλι και έχουν συμφωνήσει να είναι στην εκπομπή. Η, δε, ομάδα τους, από ότι φαίνεται, δεν θα έχει σοβαρές αλλαγές, καθώς στο Mega

είναι της άποψης ότι «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει».

Αυτό αφορά και τις στήλες της αστρολογίας και της μαγειρικής, καθώς και η Βίκυ Παγιατάκη και ο Άκης Πετρετζίκης έχουν «δέσει» απόλυτα με την ομάδα και το κανάλι την προηγούμενη σεζόν, ήταν ευχαριστημένο από τα νούμερα τηλεθέασης. Το κανάλι πιστεύει στην ήδη υπάρχουσα «παρέα», σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του entertv.gr, και δεν έχει καμία πρόθεση να την αλλάξει.

Το μόνο ερωτηματικό που παραμένει είναι το ποιος θα κληθεί να καλύψει το κενό του Τάσου Θεοδώρου. Ο νεαρός παρουσιαστής αποχώρησε από την εκπομπή και οι φήμες τον θέλουν να συνεχίζει την καριέρα του στην Κύπρο, καθώς το καλοκαίρι ήταν ένας εκ των παρουσιαστών της εκπομπής «Gia mpanaki» του Mega Κύπρου.

Για την αντικατάσταση του Τάσου Θεοδώρου, λοιπόν, υπάρχουν δύο σενάρια. Το ένα είναι να δουν νέα πρόσωπα, από τα οποία θα επιλέξουν τον αντικαταστάτη του νεαρού παρουσιαστή. Το άλλο ενδεχόμενο είναι να γίνει κάποια εσωτερική μετακίνηση, δηλαδή ένας από τους ήδη υπάρχοντες δημοσιογράφους της εκπομπής, να πάρει τη θέση του Τάσου Θεοδώρου στο πάνελ.

Η εκπομπή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη Οκτωβρίου και, μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τις πληροφορίες του entertv.gr, δεν έχει γίνει σύσκεψη όλων των παρουσιαστών της εκπομπής, ενώ δεν έχει γίνει ούτε κάποια συζήτηση για το τρέιλερ της εκπομπής. Η ομάδα έχει ασχοληθεί, προς το παρόν, μόνο με την «σκαλέτα», δηλαδή είναι υπό συζήτηση διάφορες ιδέες και πρόσωπα για τις πρώτες εκπομπές του «Πρωινού mou».

Το σημαντικότερο, δε, είναι ότι, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του entertv.gr, δεν τίθεται θέμα αλλαγής ζώνης για το «Πρωινό mou». Η εκπομπή θα παραμείνει στην ώρα της το πρωί, καθώς το κανάλι είναι εξαιρετικά ευχαριστημένο και από την εκπομπή, αλλά και από τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωνε. Η ομάδα του «Πρωινού mou» έχει δέσει και έχει γίνει μια «παρέα», στην οποία το κανάλι πιστεύει πολύ. Τους στηρίζουν, λοιπόν, απόλυτα και εφαρμόζουν έμπρακτα τη φράση «Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει».

Από την Έλενα Πολυκάρπου

Πηγή: entertv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα