TΩΡΑ: «Βροχή» χημικών στη Θεσσαλονίκη- 4 προσαγωγές [βίντεο]

Aποπνικτική παραμένει από την χρήση χημικών η ατμόσφαιρα στη Θεσσαλονίκη μετά τις συμπλοκές ΜΑΤ-αντιεξουσιαστών που ακολούθησαν την ειρηνική πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Μέχρι αυτή την ώρα η αστυνομία έχει προχωρήσει σε 4 προσαγωγές.

Δείτε τι συμβαίνει τώρα στη συμπρωτεύουσα από το thesstoday.gr

21.43 Βγαίνει καπνός από το κτίριο της Θεολογικής καθώς καίγεται κάδος σκουπιδιών. Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από τα χημικά σε όλο

το χώρο γύρω από τα πανεπιστήμια.

21.37 Στην «καρδιά» του πανεπιστημιακού χώρου έφθασαν οι αστυνομικές δυνάμεις που έκαναν, ταυτόχρονη, επέμβαση τόσο από το χώρο του ΑΠΘ όσο και από τη ΔΕΘ. Κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους κουκουλοφόρους, περικυκλώνοντάς τους στο ύψος της πύλης εμπορίου. Εκεί, από νωρίς, προκαλούσαν τους αστυνομικούς πετώντας πέτρες, μπουκάλια και ανάβοντας φωτιές.

21.22 Προσαγωγές δύο ατόμων μέσα στο χώρο του πανεπιστημίου. Γίνεται εκτεταμμένη χρήση χημικών.

21.15 «Βροχή» από μολότωφ και «επέμβαση» των ΜΑΤ. Δύο διμοιρίες των ΜΑΤ μπαίνουν, ήδη, μέσα στον πανεπιστημιακό χώρο, κάνοντας χρήση χημικών. Παράλληλα δυνάμεις της αστυνομίας αναπτύσσονται σε όλη την περίμετρο γύρω από τα πανεπιστήμια. Προφανώς προσπαθούν να αποκλείσουν όλες τις εξόδους.

Πηγή: thesstoday.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα