Άμπαλοι και κομπλεξικοί –Οι Ελληναράδες με τα… like για το «Όχι Κατσουράνη με Κόστα Ρίκα»

Δημιουργήθηκε λέει προφίλ στο facebook με τίτλο « Όχι Κατσουράνη με Κόστα Ρίκα».

του Βασίλη Ζέρβα

Και αναρωτιέμαι , πόσο κόμπλεξ μπορεί να έχει ένας άνθρωπος στο κεφάλι του…Και δεν είναι ένας. Είναι τουλάχιστον 108.000 οι Ελληναράδες που πάτησαν like στη σελίδα.

Γιατί αυτό είναι κόμπλεξ. Δεν είναι κριτική. Η κριτική είναι δεκτή για τον καθένα. Όμως η απαξίωση που έχει ξεκινήσει για έναν από τους αρχηγούς της Εθνικής, την ώρα που η ομάδα προσπαθεί να κάνει ένα ακόμα θαύμα , ξεπερνά

τα όρια. «Δεν μπορεί το παλικάρι…Είναι άχρηστος….Κάνει κακό στην Εθνική…Είναι άμπαλος….Δεν μπορεί να τρέξει….Δεν ξέρει ποδόσφαιρο…Παίζει με μέσον…Του κάνουν χάρη…» και άλλα τέτοια.

Αυτοί είναι οι Ελληναράδες, οι γνωστοί προπονητές της εξέδρας. Αυτοί που όταν υπάρχει οφσάιντ, φωνάζουν…βήματα και όταν μπαίνει καλάθι φωνάζουν γκολ. Είναι προφανώς οι ίδιοι που το 2004 φώναζαν για τον Χαριστέα, τον Ρεχάγκελ, και κάποιους ακόμα… Μέχρι που το βούλωσαν όταν έφτασαν την ομάδα στην κορυφή της Ευρώπης. Και από άχρηστους τους βάπτισαν Θεούς!

Ο Κατσουράνης δεν ήταν καλός στο παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα. Πράγματι έκανε λάθος και η απόδοσή του δεν ήταν αυτή που όλοι περίμεναν. Ούτε φυσικά η αντίδρασή του με τα φθηνά φάουλ και την κόκκινη κάρτα. Και τι πρέπει να κάνουμε; Να τον κρεμάσουμε στο Σύνταγμα; Ο Χολέμπας δηλαδή που ήταν η …χαρά της Κολομβίας πραγματοποιώντας ίσως το χειρότερό του παιχνίδι , έπρεπε να τον βάλουμε στο αεροπλάνο και να τον πετάξουμε στον ωκεανό να τον φάνε οι καρχαρίες; Με την Ακτή, ο ίδιος παίκτης, θύμιζε Ρομπέρτο Κάρλος! Εξαιρετικός, όπως όλοι!

Ο Σάντος ξέρει. Αυτός αποφασίζει. Αφήστε λοιπόν την ομάδα να κάνει αυτό που ξέρει και μπορεί. Όχι ότι πρόκειται να επηρεάσετε κανέναν, αλλά λέμε τώρα… Ζήστε με τα like και περιμένετε την… στραβή να κάνετε νέα σελίδα στο facobook…

Υ.Σ Όσο για την προσφορά του Κατσουράνη στην Εθνική και στα νέα παιδιά, ρωτήστε τον Σάμαρη…

Keywords
Τυχαία Θέματα