Άγνωστος μοιράζει ράβδους χρυσού στους κατοίκους ιαπωνικής πόλης που είχε χτυπηθεί από το φονικό τσουνάμι

Τις τελευταίες μέρες οι κάτοικοι στην μικρή ιαπωνική πόλη Ishinomaki έχουν κάθε λόγο για να χαμογελούν και να κοιτούν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον τους και εκείνο των παιδιών τους.

Η πόλη με το μικρό λιμάνι που αποτελούσε την πηγή ζωής για τους κατοίκους είχε καταστραφεί από το φονικό τσουνάμι που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμα τους τον Μάρτιο του 2011, μετά τον τρομακτικό σεισμό των 9 ρίχτερ.

Η ανοικοδόμηση της περιοχής δεν ήταν στις προτεραιότητες της κυβέρνησης και όλοι οι κάτοικοι ήλπιζαν σε ένα θαύμα για να μπορέσουν να φτιάξουν πάλι τα σπίτια τους και το μικρό λιμάνι της

πόλης.

Και το θαύμα άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά πριν από λίγες μέρες. Όταν έκπληκτοι μάθαιναν πως με το ταχυδρομείο και με άγνωστο αποστολέα έφταναν στην πόλη τους τρία μεγάλα δέματα. Στο εσωτερικό τους…ράβδοι χρυσού αξίας άνω των 250.000 δολαρίων. Τα δέματα είχαν ως παραλήπτες δυο οργανώσεις αρωγής για τα θύματα του τσουνάμι καθώς και το σωματείο των ψαράδων της πόλης.

Οι κάτοικοι στέλνουν την ευγνωμοσύνη τους και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άγνωστο ευεργέτη τους και δηλώνουν περιχαρείς : « Δεν θα σταματήσουμε ούτε ένα δολάριο από αυτά τα χρήματα που να μην πάνε στην ανοικοδόμηση της πόλης μας…»

πηγή: www.goodstory.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα