«Αν ήταν άλλες εποχές θα ήθελα ένα τρίτο παιδί, είναι η αλήθεια» δηλώνει ο Μουρατίδης

Καλεσμένος σε πρωινή εκπομπή ήταν το πρωί της Πέμπτης ο Φάνης Μουρατίδης, ο οποίος μίλησε για τη θεατρική παράσταση «Τα Μούτρα» στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και τις σχέσεις του με τους γιους του και τον γάμο του με την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Όταν και οι δύο γονείς δουλεύουν στο θέατρο «είναι πολύ δύσκολο, κακά τα ψέματα. Εμείς, βέβαια, αργήσαμε πολύ να το κάνουμε αυτό. Πάντα φροντίζαμε να μένει κάποιος στο σπίτι, φέτος έτυχε έτσι η κατάσταση. Να είναι καλά η υπόλοιπη οικογένεια που βοηθάει»,

είπε ο ηθοποιός για το πώς προλαβαίνουν να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους απέναντι στα παιδιά.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός ρωτήθηκε και για τη δήλωση που είχε κάτι παλαιότερα, ότι δηλαδή «ήμουν εγώ η «νύφη» στον γάμο μου με την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους»: «Ναι, το είπα υπό την έννοια ότι εγώ το έβλεπα σαν «στιγμή», το είχα φαντασιωθεί περισσότερο. Η Άννα είναι πολύ πιο σύγχρονη από μένα, εγώ είμαι πιο παραδοσιακός. Ήθελα να το ευχαριστηθώ, είχα ντυθεί υπερπαραγωγή!».

Όσο για το αν έχει αλλάξει καθόλου η σχέση του με τη σύζυγό του, μετά τον πολιτικό τους γάμο; «Όχι καθόλου, γιατί γνωριστήκαμε κάτω από μια συγκεκριμένη συνθήκη: κάνοντας παιδιά. Εμείς, έτσι κι αλλιώς, με το «καλημέρα σας» είπαμε ότι θέλουμε να μείνουμε μαζί, δεν ξέρω, αυτό ανήκει στην κατηγορία της μεταφυσικής. Έγινε πολύ γρήγορα, δεν εξηγείται λογικά», είπε ο Φάνης Μουρατίδης.

Τέλος, στο ενδεχόμενο να κάνουν τρίτο παιδί, σημείωσε: «Αν ήταν άλλες εποχές θα ήθελα ένα τρίτο παιδί, είναι η αλήθεια. Θα ήθελα να κάνω και μία κόρη, έτσι για τη διαφορά, αλλά μ” αρέσουν πολύ τα αγόρια μου και η παρέα τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα