Αντεγκλήσεις για τις μιντιακές τους προτιμήσεις αντάλλαξε ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης και ο κ. Απόστολος Κακλαμάνης

Αντεγκλήσεις για τις μιντιακές τους προτιμήσεις αντάλλαξε ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης και ο κ. Απόστολος Κακλαμάνης όταν ο πρώτος παρατήρησε τον πρώην πρόεδρο της Βουλής για την επιλογή του να βγει σε ραδιοφωνική εκπομπή του κ. Κώστα Βαξεβάνη. Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι δεν θα έπρεπε να ανταποκριθεί στην πρόσκληση του δημοσιογράφου και αυτό λόγω του ρόλου του στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Είπε ο κ. Γεωργιάδης υπενθύμισε ότι «ο κ. Βαξεβάνης αλλοίωσε την λίστα και από την άλλη κατηγορούσε τον Βενιζελο. Ενας Απόστολος Κακλαμάνης δεν θα έπρεπε να πάει στο Βαξεβάνη».

Από την άλλη ο κ. Κακλαμάνης απάντησε ότι «επιμένει ο υπουργός να μου απευθύνει σύσταση ότι ένας … Κακλαμάνης δεν μπορεί να δίνει συνέντευξη στον Βαξεβάνη! Είναι από τα ζητήματα που όταν απευθύνονται σε κάποιο πρόσωπο το θίγουν εξ αντικειμένου. Για φανταστείτε τι θα γινόταν αν σας έλεγα και εγώ σε ποια κανάλια πρέπει να βγαίνετε και σε ποια όχι».

Στην συζήτηση ενεπλάκη και ο προεδρεύων της Ολομέλειας Γιάννης Δραγασάκης ο οποίος εξέφρασε την δυσφορία του για τον υπουργό λέγοντας «κ .Γεωργιάδη εκπροσωπείται την εκτελεστική εξουσία σε χώρο που ανήκει στην νομοθετική. Ήρθατε για να ελεγχθείτε… να είναι πιο προσεκτικός ο υπουργός όταν προχωρά σε αξιολογικές κρίσεις για έλληνες πολίτες. Αντιλαμβάνομαι ότι η επικοινωνία μας κ. Γεωργιάδη είναι δύσκολη…». Ο κ. Γεωργιάδης του υπενθύμισε ότι «όταν οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέβαιναν στο Βήμα της Ολομέλειας και αναφέρονταν στη γυναίκα μου την κυρία Μανωλίδου για το αν είναι στη λίστα ή όταν ο κ. Τσίπρας κατήγγειλε επιχειρηματίες δεν σας είδα να κάνετε συστάσεις. Το σχόλιά σας είναι έωλο και προσβλητικό».

πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα