Ανθρωποκυνηγητό στην Κρήτη για τους ληστές με τα καλάσνικοφ

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η τοπική ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των αδίστακτων ληστών με τα καλάσνικοφ, που χθες το πρωί έβαλαν στο στόχαστρο τις συντάξεις στα Ανώγεια, «χτυπώντας» τους ταχυδρομικούς διανομείς του χωριού.

Αξιωματικοί της αστυνομίας θεωρούν πως τα επόμενα 24ωρα είναι εξαιρετικά κρίσιμα για την εξιχνίαση της υπόθεσης και όλο το βάρος έχει πέσει στο αυτοκίνητο το οποίο φαίνεται οτι χρησιμοποιήσαν οι δράστες για να διαφύγουν μετά την ληστεία των τριων ταχυδρόμων, το οποίο οι ένοπλοι κουκουλοφόροι έβαλαν φωτιά και

το εγκατέλειψαν.

Το γεγονός ότι οι κινήσεις των δραστών μοιάζουν … ευέλικτες (πιθανότατα διέφυγαν με άλλο όχημα) και καλά συντονισμένες ερμηνεύεται από τους αξιωματικούς της αστυνομίας που χειρίζονται την υπόθεση ότι οι δραστες πιθανότατα γνώριζαν καλά την περιοχή ενώ δεν αποκλείεται να πρόκειται για ντόπιους. Απο την ώρα της ληστείας η περιοχή του Μυλοποτάμου είναι κυριολεκτικά αστυνομοκρατούμενη καθώς ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ έχουν ζώσει την περιοχή αναζητώντας τα ίχνη των δραστών και συλλέγοντας στοιχεία.

Οι τρεις δράστες κατάφεραν να ξεφύγουν με λεία τα χρήματα που προορίζονταν για τις πληρωμές συντάξεων τα οποία άρπαξαν από τρεις διανομείς του ταχυδρομείου στα Ανώγεια. Η ληστεία σημειώθηκε στις 8.20 το πρωί όταν τρεις άγνωστοι κουκουλοφόροι μπλόκαραν με το αυτοκίνητό τους το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι ταχυδρόμοι που λίγο πριν είχαν βγει απο την Αγροτική τράπεζα. Δυο από τους ληστές προτάσσοντας τα καλάσνικοφ που κρατούσαν άρπαξαν από τους διανομείς την τσάντα με τα χρήματα και έγιναν καπνός αφού επιβιβάστηκαν με ένα αυτοκίνητο μάρκας Opel σκούρου χρώματος.

Πηγή: prismanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα