Αντιπεριφερειάρχης Γ. Γεωργιόπουλος: «Ιδού πως μπορεί να κατασκευαστεί η Ολυμπία Οδός»

Την ώρα που όλα δείχνουν πως η υπόθεση της Ολυμπίας Οδού, μάλλον έχει χαθεί, την ώρα που προγραμματίζονται συσκέψεις φορέων για να δρομολογηθούν περεταίρω ενέργειες για την τελική μάχη, ο Αντιπεριφερειάρχης καταθέτει δύο ουσιαστικά σχέδια και υποδεικνύει δύο τρόπους που, τελικά το όνειρο ζωής για τους Ηλείους μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Όπως τονίζει ο κ. Γ. Γεωργιόπουλος, στην αποκλειστική συνέντευξή του στο IliaPress, τα 250 εκ. που χρειάζονται για το έργο, μπορούν να εξευρεθούν με δύο τρόπους.

Εδώ και μήνες υπήρχαν στο τραπέζι του υπουργού 5-6 σενάρια για να υλοποιηθεί το έργο στην Ηλεία, γιατί όλοι ξέραμε πως οι παραχωρησιούχοι και οι τράπεζες στο τέλος θα αντιδρούσαν.

Γιατί από το ΕΣΠΑ πρέπει να φτιάξουμε την υποθαλάσσια Περάματος και Σαλαμίνας; Για να αναπτύξουμε τις ταβέρνες της Σαλαμίνας; Είναι αναπτυξιακό έργο αυτό που προέχει της Ολυμπίας Οδού;

Η τελευταία ελπίδα είναι ο Πρωθυπουργός. Ο δρόμος περνάει και από τον τόπο καταγωγής του. Οφείλει να μη λάβει υπόψη κανένα κοινοπολιτικό κόστος, και να δώσει εντολή να γίνει αυτό το μεγάλο αναπτυξιακό έργο.

Δείτε στο βίντεο την άκρως αποκαλυπτική και ενδιαφέρουσα συνέντευξή του Αντιπεριφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας.

Πηγή: iliapress.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα