Απίστευτο! Μηχανικός έδειρε Ηρακλειώτισσα οδηγό για μια … βλάβη

Αυτό που έζησε μια γνωστή Ηρακλειώτισσα πριν από μερικά 24ωρα με αφορμή μια … βλάβη που παρουσίασε το αυτοκίνητό της δεν το είχε δει ούτε στο χειρότερο εφιάλτη της !

Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με τον δικηγόρο της Κώστα Παπαμαστοράκη όταν η ίδια πήρε το αυτοκίνητό της από το συνεργείο που το είχε πάει για να το επισκευάσουν για να διαπιστώσει λίγη ώρα μετά ότι το ΙΧ παρουσίαζε ακόμα βλάβες. Η ίδια επέστρεψε στο συνεργείο για να έρθει αντιμέτωπη με τον … μαινόμενο μηχανικό που εξοργίστηκε όταν η γυναίκα του ζήτησε να ξανακοιτάξει το αυτοκίνητο της γιατί το πρόβλημα δεν είχε ξεπεραστεί.

Ο

οργισμένος μηχανικός δε δίστασε να αρπάξει ένα κατσαβίδι και να την κυνηγήσει ενώ χαρή στην παρέμβαση κάποιων πελατών που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο συνεργείο αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Το περιστατικό ωστόσο σύμφωνα με την άτυχη Ηρακλειώτισσα δεν τελείωσε εκεί. Όταν η ίδια του είπε οτι θα πάει να τον καταγγείλει στην αστυνομία φαίνεται πως έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά. Ο μηχανικός μπήκε σε ένα αυτοκίνητο την πήρε απο πίσω και επιχείρησε να τη χτυπήσει ενώ η ίδια τελευταία στιγμή κατάφερε να του ξεφύγει πέφτοντας πάνω στο καπό του αυτοκινήτου της. Στη συνέχεια ο μαινόμενος μηχανικός βγήκε από το αυτοκίνητο και επιτέθηκε στη γυναίκα. Αφού τη χτύπησε την έσυρε σε ένα λιόφυτο ενώ η ίδια κατάφερε να ξεφύγει φτάνοντας στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σε άθλια κατάσταση προκειμένου να καταγγείλει το περιστατικό.

Πηγή: prismanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα