Αθηνά Ωνάση: Στο μάτι του Κυκλώνα

Ο Αλέξης Μανθεάκης, πρώην δικηγόρος και εκπρόσωπος Τύπου της οικογένειας Ωνάση, κυκλοφορεί το βιβλίο » Στο μάτι του Κυκλώνα» και αποκαλύπτει μια άλλη πλευρά της χρυσής κληρονόμου.

Ο συγγραφέας του βιβλίου, μιλώντας στην «Real life» λέει: » Ούτε η φτωχή Όλγα Ωνάση ούτε η αγαπημένη της θεία Καλλιρόη ( Πατρονικόλα, ετεροθαλής αδελφή του παππού της Αριστοτέλη Ωνάση) κατάφεραν να ξεφύγουν από το παγωμένο πρόσωπο που έδειξε η Αθηνά».

Και συνεχίζει: » Πριν

από 14 χρόνια είχα πει δημοσίως ότι η ντροπαλή Αθηνά θα εξέπληττε τον κόσμο με μια σκληρή και αθέατη τότε πλευρά του χαρακτήρα της μετά τα 18 που θα έπαιρνε τα λεφτά της – δεν το ευχόμουν, αλλά το έβλεπα. Την περιέγραψα ως «poupee d” acier» ( μία κούκλα από ατσάλι) και δεν με διέψευσε η μικρή Αθηνά Ρουσέλ Ωνάση Ντε Μιράντα.

Ο Αλέξης Μανθεάκης, χαρακτηρίζει την Αθηνά «σκληρό άνθρωπο, ένα στοιχείο που κληροδότησε από τον παππού της Αριστοτέλη».

Ο ίδιος περιγράφει ένα περιστατικό, του οποίου υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας. Η θεία της η Όλγα, κάποια στιγμή αντιμετώπισε σοβαρά οικονομικά ζητήματα και ζήτησε βοήθεια από την Αθηνά. Αλλά εκείνη δεν ανταποκρίθηκε, παρά τα τηλεφωνήματα και τις επιστολές. Το αίτημα για βοήθεια αγνοήθηκε και η ηλικιωμένη γυναίκα λίγο καιρό κατέφυγε στο συσσίτιο της εκκλησίας του Αγ. Νικολάου. Την ίδια ώρα – στις 22 Οκτωβρίου 2003 – η Αθηνά φέρεται, σύμφωνα με δημοσίευμα βραζιλιάνικης εφημερίδας, να αγόρασε στον Ντόντα πανάκριβη αγελάδα, που της κόστισε 230.000 δολάρια.

Ο Αλέξης Μανθεάκης μιλά και για την διατάραξη των σχέσεων με τον πατέρα της, Τhierry Rousell και για την κόντρα, που έχει ξεσπάσει και κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξει.

Πηγή: Real life

Keywords
Τυχαία Θέματα