Χαμός στην Τούμπα: Αποδοκίμασαν τον Σαββίδη- Οργή κατά Κλάους- Χτύπησαν τον Γλύκο! [βίντεο]

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στην Τούμπα μετά την ήττα από τον Ατρόμητο. Διαβάστε όλο το χρονικό των αποδοκιμασιών μετά το τέλος του παιχνιδιού.

21:58 Κάποιοι από τους συγκεντρωμένους επιτέθηκαν στον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Παναγιώτη Γλύκο, ο οποίος φυγαδεύτηκε κρατώντας το κεφάλι του, αφού φαίνεται πως χτυπήθηκε.

21: 49 Συνεχίζεται η ένταση έξω από την Τούμπα, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να αποχωρούν με ισχυρή συνοδεία security.

21:44 Οργή των συγκεντρωμένων οπαδών κατά του Κλάους Αθανασιάδη. Τον «συνόδευσαν» μέχρι το αυτοκίνητό του με άγριες διαθέσεις, αποδοκιμασίες και ύβρεις. Κάποιοι πέταξαν αντικείμενα και χτύπησαν το όχημα του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Δείτε νέα βίντεο:

21:08 Ένταση και πολλά νεύρα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Περίπου 300 άτομα παραμένουν συγκεντρωμένα έξω από τη θύρα 1 περιμένοντας τους υπόλοιπους παίχτες της ομάδας. Από τους συγκεντρωμένους, οι μισοί χειροκροτούσαν και οι μισοί αποδοκίμαζαν τον πρόεδρο της ομάδας Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος άκουσε πολύ έντονα παράπονα για την εμφάνιση της ομάδας, συνοδευόμενος βέβαια, από πολλά άτομα της ιδιωτικής ασφάλειας, τα οποία τον οδήγησαν γρήγορα στο αυτοκίνητο για να φύγει. Δείτε τι επικρατούσε κατά την αποχώρηση του και τις φωνές των οπαδών:

20:53 Έξω από τα αποδυτήρια του γηπέδου της Τούμπας έχουν συγκεντρωθεί οπαδοί του ΠΑΟΚ, που φωνάζουν συνθήματα κατά των παικτών του Δικεφάλου. Πριν λίγο αποχώρησε ο Λίνο, που έγινε δεκτός με χειροκροτήματα, καθώς ήταν από τους λίγους που διασώθηκαν και οι συγκεντρωμένοι οπαδοί αναγνώρισαν την προσπάθειά του. Όμως, δε λείπουν τα συνθήματα για αυτούς που… δεν μπορούν, όπως το «βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα…».

Στις δηλώσεις του, στη συνέντευξη τύπου, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Γεωργιάδης ανέφερε ότι δεν ήταν επιλογή του να ανοιχτούν τόσο στο δεύτερο ημίχρονο και μίλησε για ατυχία, ως προς τη χρονική στιγμή που δέχτηκε το γκολ ο ΠΑΟΚ.

Πριν λίγο βγήκε από το γήπεδο και ο Ιβάν Σαββίδης, με αρκετούς οπαδούς να προσπαθούν να τον προσεγγίσουν για να του μιλήσουν, σε ένα περίεργο κλίμα, ενώ στη συνέχεια ακούστηκαν συνθήματα κατά του Ζαγοράκη και του Βρύζα.

Πηγή: thesstoday.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα