Χατζησωκράτης: Τα 11,5 δις είναι το διαβατήριο για να μπορέσει η χώρα να κάνει το παραπέρα βήμα

Για την προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση για να μπορέσει να ξεπεράσει η χώρα την κρίση μίλησε στον ΒΗΜΑ FM 99,5 ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Δημήτρης Χατζησωκράτης.

Διαβάστε τι είπε:

Για τα νέα μέτρα

Τα 11,5 δις είναι το διαβατήριο για να μπορέσει η χώρα να κάνει το παραπέρα βήμα. Και σε ότι

αφορά τα 31,5 δις που πρέπει να πάρουμε αλλά και για να μπορέσει να ανοίξει και το κομμάτι με τα αναπτυξιακά ζητήματα και το κομμάτι που αφορά τα έσοδα.

Για το τρόπο ψήφισης του νέου πακέτου και το χρόνο που υπάρχει

Με βάση τα προβλεπόμενα είναι στις 24 του μήνα – άντε 25 να κατατεθεί το πακέτο, ώστε να έχουμε μπροστά μας ένα χρονικό διάστημα μέχρι την 8 Οκτωβρίου να μπορέσουν να κατατεθούν τα μέτρα αυτά και οι εφαρμοστικοί νόμοι που προκύπτουν από αυτά και να υπάρχει η δυνατότητα να συζητηθούν, έτσι ώστε στις 8 του μήνα που θα γίνει το Eurogroup να έχει η ελληνική κυβέρνηση να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα αυτό. Άρα, οι λογικές που ακούγονται περί ενός άρθρου, όπως καταλάβατε, πλέον είναι λάθος θέματα που είναι ιδιαιτέρως σοβαρά να περάσουν με τρικ από τη Βουλή.

Αν θα είναι το νομοσχέδιο σε ένα μόνον άρθρο

Δεν υπάρχει θέμα. Σας λέω ειλικρινά: δεν υπάρχει θέμα για την επόμενη Παρασκευή, τουλάχιστον από την πλευρά της ΔΗΜΑΡ. Υπάρχει χρόνος να συζητηθούν τα δύσκολα αυτά μέτρα. Θα συζητηθούν, προφανώς με τη λογική όχι του ενός άρθρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα