«Δεν μου έδινε διαζύγιο» ισχυρίζεται η σύζυγος του θύματος [ΒΙΝΤΕΟ]

Τη Δευτέρα θα απολογηθούν στον ανακριτή οι δύο εραστές που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Διαβάστε ποια στοιχεία κίνησαν τις υποψίες της αστυνομίας και ποιο ήταν το κίνητρο του στυγερού εγκλήματος.

Τρια χρόνια φαίνεται να σχεδίαζε το έγκλημα η 42χρονη που «έπεισε» τον εραστή της να δολοφονήσει τον άντρα της ανήμερα των γενεθλίων της. Ποια στοιχεία οδήγησαν στη σύλληψη του σατανικού ζευγαριού και που βρίσκονται τώρα τα τραγικά παιδιά της οικογένειας;

Πριν κλείσουν 24 ώρες

από την αποτρόπαια δολοφονία του 45χρονου πατέρα δύο παιδιών, στη Λαμία, οι αστυνομικοί ξετύλιξαν όλο το κουβάρι και ήδη έχουν απαγγελθεί κατηγορίες κατά της 42χρονης συζύγου του θύματος και του 45χρονου εραστή της.

Τη Δευτέρα οι απολογίες

Ήδη, ο εισαγγελέας Λαμίας άσκησε δίωξη σε βάρος και των δύο για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία και τη Δευτέρα, το μεσημέρι θα προσαχθούν ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθούν.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της προσαγωγής του ζευγαριού στα δικαστήρια της Λαμίας, λιγοστοί συγγενείς του θύματος τούς επιτέθηκαν φραστικά.

Η ομολογία

Μέχρι αργά το πρωί του Σαββάτου, η 42χρονη παρά τις πιεστικές ερωτήσεις των αστυνομικών και τις ενδείξεις που υπήρχαν δεν είχε λυγίσει. Αρνιόταν πεισματικά ότι είχε οποιαδήποτε σχέση με το φονικό. Ωστόσο από την αστυνομική έρευνα και τη λεπτομερή αυτοψία του χώρου προέκυψαν σαφείς ανακολουθίες και αναντιστοιχίες, μεταξύ της περιγραφής της 42χρονης και των ευρημάτων στο τόπο της δολοφονίας. Οι αστυνομικές Αρχές με προσεκτική ανάλυση και σύνθεση του προανακριτικού υλικού κατάφεραν να αξιολογήσουν και να αξιοποιήσουν κατάλληλα τα στοιχεία που συνέλλεξαν και να εξιχνιάσουν την ανθρωποκτονία.

Όταν η 42χρονη είδε τους αστυνομικούς να φέρνουν στην ασφάλεια τον 45χρονο φίλο της και να τον οδηγούν στο διπλανό δωμάτιο κατάλαβε ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει. Λίγα λεπτά αργότερα ομολόγησε τα πάντα. Το ίδιο έκανε και ο εραστής της, ο οποίος μάλιστα είπε στους αστυνομικούς ότι έκρυψε το όπλο του φονικού στην Ανθήλη στο πατρικό του.

«Δεν μου έδινε διαζύγιο»

Σύμφωνα με το δελτίο του Alpha η 42χρονη υποστήριξε πως πριν δύο εβδομάδες είχε βάλει μπροστά τη διαδικασία του διαζυγίου, ωστόσο το θύμα αρνείτο να της το δώσει. Η ηθική αυτουργός του στυγερού εγκλήματος υποστήριξε επίσης πως κι άλλες φορές στο παρελθόν προσπάθησε να δώσει τέλος στο γάμο της χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Έτσι αποφάσισε να τον σκοτώσει με τη βοήθεια του φίλου της και να ζήσουν μαζί τον έρωτα τους.

Ο δράστης είπε στους αστυνομικούς πως δέχτηκε να τη βοηθήσει μετά από τις πιέσεις της και καθώς εκείνη ισχυριζόταν ότι το θύμα βιαιοπραγούσε κατ’εξακούθηση σε βάρος της.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Alpha η 42χρονη πριν καλέσει την αστυνομία εξομολογήθηκε στη μητέρα της πως το θύμα της επιτέθηκε και αμυνόμενη τον σκότωσε!

Keywords
Τυχαία Θέματα