Δουλέμπορος πέταξε στη θάλασσα 15 λαθρομετανάστες νότια του Ηρακλείου!

Μια απίστευτη ιστορία σύγχρονου δουλεμπορίου νότια της Κρήτης, αποκαλύφτηκε τα μεσάνυχτα όταν αλλοδαπός πλοιαρίου βγήκε σε ακτή νοτιοανατολικά του Ηρακλείου ζητώντας βοήθεια.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Flashnews.gr, ένας αλλοδαπός που ήταν στο πλοιάριο το οποίο είχε ξεκινήσει από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, εξαθλιωμένος από τις κακουχίες μπήκε τα μεσάνυχτα σε καφενείο στον Κερατόκαμπο ζητώντας βοήθεια.

Ο ιδιοκτήτης

του καφενειου κάλεσε τις αρχές και ο αλλοδαπός συνελήφθη όπως προβλέπεται από το νόμο ενώ αργότερα δήλωσε στις λιμενικές αρχές ότι όταν το πλοιάριο είχε προσεγγίσει το Καστρί, νότια της Βιάννου, ο «κυβερνήτης» του δουλεμπορικού έριξε στη θάλασσα τους δεκαπέντε περίπου επιβάτες και στη συνέχεια το πλοίο απομακρύνθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο λιμενικό σήμανε συναγερμός και αυτήν την ώρα είναι σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση, από αέρος και θαλάσσης για τον εντοπισμό των μεταναστών και του πλοιαρίου.

Στις έρευνες παίρνουν μέρος πλωτά σκάφη του λιμενικού, ένα σκάφος έρευνας και διάσωσης του Παγκρήτιου Ομίλου Φουσκωτών ενώ από αέρος συνδράμει στις έρευνες ένα Super Puma.

Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής οι έρευνες δεν έχουν οδηγήσει πουθενά ενώ στην περιοχή επικρατούν άσχημες καιρικές συνθήκες.

Πηγή: flashnews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα