Ένταση στη δίκη Ρουσάκη – Τι είπαν οι βασικοί κατηγορούμενοι

Με διακοπές και σε κλίμα έντασης συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στο Ηράκλειο, η δίκη για το θάνατο του νεαρού Ρουσάκη από τα Μάλια, τον Σεπτέμβριο του 2011, στο γεφυράκι έξω από το Παγκρήτιο Στάδιο.

Απολογείται ο βασικός κατηγορούμενος

Η ακροαματική διαδικασία προχωρά με γοργούς ρυθμούς, αφού ήδη μέσα σε λίγες ώρες ξεκίνησαν οι απολογίες των κατηγορουμένων. Αυτή την ώρα απολογείται ο βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση, οπαδός του ΟΦΗ.

»Μάθαμε

πως μια ομάδα ατόμων είχε σκοπό να επιτεθεί και θέλαμε να προστατεύσουμε τη γειτονιά και τον σύνδεσμο στα καμίνια. Βγήκαμε στην παραλιακή, ήρθαν οι άλλοι και ξεκίνησε η ιστορία. Δεν ήξερα τον Ρουσάκη» συνέχισε ο βασικός κατηγορούμενος με τρεμάμενη φωνή »δε θυμάμαι τι ακριβώς έγινε, κάποια στιγμή είδα ματωμένο το μαχαίρι, κατάλαβα ότι τραυμάτισα κάποιον, φοβήθηκα και έφυγα για το Ρέθυμνο.

Την επόμενη ημέρα έμαθα πως υπήρχε νεκρός, αισθάνθηκα τύψεις και παραδόθηκα» κατέληξε στην απολογία του ο νεαρός οπαδός του ΟΦΗ, ο οποίος δε σταμάτησε λεπτό να κλαίει.

Άλλος οπαδός του ΟΦΗ και εκ των βασικών κατηγορουμένων στην υπόθεση, τόνισε στη απολογία του: »είδα να κρατάνε τον συγκατηγορούμενο μου 3-4 οπαδοί του ΠΑΟ και να φωνάζουν πιάστε τον όμηρο, ρίξτε τον στο ποτάμι, μην τον αφήσετε…».

πηγή: flashnews

Keywords
Τυχαία Θέματα