Εντυπωσίασε ο Γιάννης Μπέζος και ο θίασος του τους Αχαρνείς! (Εικόνες-Βίντεο)

Πόσο σπουδαίος ηθοποιός είναι απέδειξε ξανά ο Γιάννης Μπέζος αυτή την φορά μπροστά στο πολυπληθές κοινό των Αχαρνών στα πλαίσια του Φεστιβάλ «ΣΟΦΟΚΛΕΙΑ 2014». Το θερμότερο χειροκρότημα απέσπασε η θεατρική παράσταση «Παντρολογήματα» με πρωταγωνιστή έναν από τους καλύτερους κωμικούς ηθοποιούς της γενιάς του, τον Γιάννη Μπέζο, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης, στις Αχαρνές. Έχοντας στο πλευρό του τους επίσης καταξιωμένους ηθοποιούς Ναταλία Τσαλίκη,

Χρήστο Λούλη, Τάσο Γιαννόπουλο, Κώστα Μπερικόπουλο, Δημήτρη Δεγαϊτη, Κατερίνα Λυπηρίδου, Σύρμω Κεκέ, Παναγιώτη Κατσώλη και Όλγα Ιωσηφίδου κατάφερε να κάνει το κοινό να διασκεδάσει με την ψυχή του σε μία έξυπνη κωμωδία αξιώσεων!

Ο αναποφάσιστος εργένης έκλεψε την παράσταση, όπως και η πανέξυπνη προξενήτρα που στην προσπάθεια της να διεκπεραιώσει με επιτυχία το έργο της έπεσε σε… αναποδιές! Το… κλουβί στο κέντρο της σκηνής μπορεί στην αρχή να προκάλεσε έκπληξη στο κοινό, όμως στο τέλος της ιστορίας απέδειξε πως ήταν το καταλληλότερο σκηνικό!

Την παράσταση παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, ο νέος Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός με την σύζυγό του, ο πρώην Δήμαρχο Σωτήρης Ντούρος με την σύζυγό του, οι Αντιδήμαρχοι κκ. Δασκαλάκης, Συρινίδης, Σαχσανίδου, καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ. Αναγνωστόπουλος, Βρεττός, Γιαννακόπουλος και Λαζάρου. Να τονίσουμε πως τα ΣΟΦΟΚΛΕΙΑ 2014, συνεχίζονται με ενδιαφέρουσες παραστάσεις πάντα στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αχαρνών Μίκης Θεοδωράκης, στον Προφήτη Ηλία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site: http://www.dikeacharnon.gr/ όπου είναι αναρτημένες όλες οι παραστάσεις που θα παιχτούν μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου.

Σκηνή από την παράσταση του Γ. ΜπέζουΟ Γ. Μπέζος με τον νέο Δήμαρχο Αχαρνών Γ. ΚασσαβόΠλήθος κόσμου στην παράστασηΣκηνή από την παράσταση του Γ. ΜπέζουΣκηνή από την παράσταση του Γ. ΜπέζουΠηγή: acharnorama.gr
Keywords
Αναζητήσεις
bezos thiasos
Τυχαία Θέματα