Έρχεται το «The Hangover III» – Δείτε το απίστευτο τρέιλερ

Το τρίτο μέρος της τεράστιας επιτυχίας «The Hangover» βγαίνει σύντομα στους κινηματογράφους. Δείτε το εντυπωσιακό trailer!

H γνωστή τριάδα που μας έχει καθηλώσει με τις περιπέτειές του, επιστρέφει και είναι αποφασισμένο να μας κερδίσει για ακόμη μια φορά.

Με το τρίτο μέρος της σειράς ταινιών Hangover, ολοκληρώνεται μια σαφώς επιτυχημένη πορεία στα ταμεία με τους ηθοποιούς της να γίνονται αμέσως σταρ πρώτου μεγέθους.

Στο «The Hangover

III», η παρέα επιστρέφει εκεί που την πρωτοσυναντήσαμε, δηλαδή στο Las Vegas, όπου νέες συναρπαστικές περιπέτειες την περιμένουν. Μόνο που αυτή τη φορά δεν έχουμε να κάνουμε με γάμο ή bachelor party, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Η ταινία είναι περισσότερο στη λογική του road movie και σε αυτή πρωταγωνιστούν και πάλι οι: Ζακ Γαλιφιανάκης, Εντ Χέλμς και Μπράντλεϊ Κούπερ. Στο καστ έρχεται να προστεθεί και η Μελίσα Μακάρθι, την οποία απολαύσαμε πέρυσι στο Bridesmaids.

H ταινία αναμένεται να βγει στις Αμερικανικές αίθουσες στις αρχές Μαΐου, ενώ στην Ελλάδα θα τη δούμε στις 30 του ίδιου μήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα