Έξαλλος ο Μεϊμαράκης με την άρνηση βουλευτών να ελεγχθούν-Στην είσοδο της Βουλής πλέον το μηχάνημα

Στην είσοδο της Βουλής τοποθετήθηκε το μηχάνημα ελέγχου των βουλευτών, με απόφαση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη που δεν είδε με καθόλου καλό μάτι την άρνηση της Σοφίας Βούλτεψη και της Ραχήλ Μακρή να ελεγχθούν.

Ο πρόεδρος της Βουλής επέστρεψε χθες το βράδυ από επίσημη επίσκεψη στον Καναδά και έμαθε τα καθέκαστα! Και φυσικά εξοργίστηκε! Έμαθε για την άρνηση της Σοφίας Βούλτεψη να υποβληθεί σε έλεγχο των προσωπικών της αντικειμένων.

Την είδε σήμερα το πρωί στο Mega να κάνει λόγο για καραγκιοζιλίκια και τέλος, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν η άρνηση και άλλης βουλευτού, της Ραχήλ Μακρή να περάσει σήμερα από έλεγχο.

Η κα Βούλτεψη με τον έτερο βουλευτή της ΝΔ, Ακη Γεροντόπουλο, τον επισκέφθηκαν μάλιστα σήμερα για να διαμαρτυρηθούν. Και η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη: «Η εντολή μου ισχύει για όλους!»

Έτσι, μαθαίνοντας μάλιστα ότι η κα Βούλτεψη προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο μπήκε από άλλη είσοδο που τα μέτρα είναι πιο χαλαρά, αποφάσισε το εξής:

“Εδωσε εντολή, το μηχάνημα να μπει μπροστά ακριβώς στην είσοδο και όχι στο δωματιάκι που ήταν πριν και έτσι αναγκαστικά οι βουλευτές να «πέφτουν» πάνω στο μηχάνημα και να πρέπει να περάσουν από έλεγχο.

Η διαδικασία που ακολουθείται είναι πλεον όπως στο αεροδρόμιο. Βγάζεις τα προσωπικά σου αντικείμενα και οτιδήποτε μεταλλικό, τα βάζεις στο ειδικό καλαθάκι και αυτό περνάει από το μηχάνημα…

Εντύπωση προκάλεσε η στιχομυθία που είχε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Αρβανίτης, με δημοσιογράφους:

«Εγώ συμφωνώ με τα μέτρα του κ. Μεϊμαράκη, είπε ο βουλευτής και συνέχισε: «Κι εγώ έχω άδεια οπλοφορίας, αλλά για εμάς τους άνδρες το όπλο έχει άλλη σημασία….»

Πηγή: newsit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα