Φίλιωσαν Άνθιμος- Μπουτάρης: Κάναμε μια κακή αρχή…Και τα ζευγάρια μαλώνουν [βίντεο]

Την οριστική αποκατάσταση της σχέσης μεταξύ του δημάρχου Θεσσαλονίκης Άνθιμου και του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, σηματοδοτεί η σημερινή συνάντηση των δύο ανδρών, στη μητρόπολη Θεσσαλονίκης, που τα είχε…. Όλα.

Και θερμό εναγκαλισμό και αυτοκριτική για την κακή αρχή και δέσμευση για στενότερη συνεργασία στο

μέλλον.

Κάναμε μια κακή αρχή… Και τα ζευγάρια μαλώνουν. Το θέμα είναι να μην καταλήγουν σε διαζύγιο» είπε ο Γ.Μπουτάρης για τη σχέση του με τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, σημειώνοντας ότι ο Δήμος και η Μητρόπολη είναι υποχρεωμένοι να συνεργάζονται, θέλουν δε θέλουν για το καλό της πόλης. Από την πλευρά του ο κ.Άνθιμος είπε ότι σε άλλα συμφωνεί και σε άλλα διαφωνεί με τον δήμαρχο, αλλά ότι έγινε, έγινε. «Η συνεργασία μας είναι διαρκής είπε.

Μάλιστα η κουβέντα που είχαν στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν για θέματα ανακύκλωσης, αφορούσε και τις σχέσεις γειτονίας, καθώς το σπίτι του κ.Μπουτάρη είναι απέναντι από τη Μητρόπολη και ανήκει στο Χαρίσειο Γηροκομείο το οποίο διαχειρίζεται η εκκλησία. «Μου κάνει παράπονα ότι αφήνω τα φώτα ανοιχτά στο μπαλκόνι. Σβήσε τα, μού λέει, δεν τα σβήνω εγώ» είπε ο δήμαρχος, ενώ ο κ.Άνθιμος απάντησε: «μα θα πληρώσεις τόσα στη ΔΕΗ. Φτάνει το χαράτσι..»

Δείτε το στιγμιότυπο στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: thesstoday.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα