Φόρεμα αξίας… 4 εκ. ευρώ! [ΒΙΝΤΕΟ]

Τα κεφάλια όλων γύρισαν την ώρα που η εντυπωσιακή μελαχρινή σάρωνε την πασαρέλα στην επίδειξη μόδας του Κιέβου. Δεν ήταν, όμως, το πανέμορφο μοντέλο που συνάρπαζε το βλέμμα. Ήταν το φόρεμα που φορούσε. Μαύρο ύφασμα και πάνω του χιλιάδες μικρές λάμψεις. Στην πραγματικότητα, 50 μαύρα διαμάντια των δύο καρατίων.

Θέλει δύναμη για να κινηθεί κανείς μέσα σε αυτό, αφού ζυγίζει… 13 κιλά. Και σίγουρα θέλει… γερή τσέπη για να το αποκτήσει κανείς αφού στοιχίζει σχεδόν… 4,3 εκατομμύρια ευρώ! (3,5 εκ. λίρες!)

Η τουαλέτα συγκαταλέγεται βέβαια στις ακριβότερες του κόσμου κι έχει την υπογραφή της

βρετανίδας σχεδιάστριας Debbie Wingham. Προκαλώντας μάλιστα ανάμεικτα συναισθήματα…

Από τη μία εκείνοι που το λάτρεψαν. Όπως μια κυρία που υπογράμμισε «Σίγουρα δίνει έμφαση στην ποιότητα του ατόμου που το φοράει. Ποιότητα μιας σταρ».

Από την άλλη εκείνοι που δεν ξετρελάθηκαν κιόλας. «Δεν θέλω καν να το δοκιμάσω είτε για να το επιδείξω είτε για να βγάλω φωτογραφίες με αυτό. Λυπάμαι που η ομορφιά τόσων πολλών διαμαντιών «δολοφονήθηκε» πάνω σε ένα τόσο άσχημο φόρεμα».

Μεσούσης της οικονομικής κρίσης και με τη λιτότητα να έχει αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια της σε μια δύσκολη καθημερινότητα, το σίγουρο είναι ότι ένα φόρεμα… 4 εκατ. Ευρώ μάλλον προκαλεί παρά αποτελεί έργο τέχνης…

Πηγή: exelixeis.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα