Γερμανού: Δεν είναι η εκπομπή μου… η εκπομπή ανήκει στον ALPHA και ο ALPHA ανήκει στον κ. Κοντομηνά [ΒΙΝΤΕΟ]

Στο πλατό του Πρωινό mou η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά την Ναταλία Γερμανού. Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε ότι η Ναταλία είναι η πιο ενδιαφέρουσα καλεσμένη που έχει περάσει από την εκπομπή. Η κουβέντα που ακολούθησε ήταν εφ” όλης της ύλης και ξεκίνησε αρχικά από τα επαγγελματικά της παρουσιάστριας. Όπως ήταν αναμενόμενο, ξεχωριστή θέση στη συζήτηση είχε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο θόρυβος που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά της

τους τελευταίους μήνες. Η Ναταλία Γερμανού μίλησε ανοιχτά για το θέμα…

«Η Κωνσταντίνα δεν ήρθε με σκοπό να φάει κάποιον. Είναι ένα κορίτσι με απίστευτα γερό στομάχι και τσαμπουκά. Κάποιοι άνθρωποι είναι τυχεροί, τους κλήρωσε. Κι εμένα μου κλήρωσε να είμαι η κόρη του Γερμανού.», είπε η Ναταλία και συνέχισε υπογραμμίζοντας πως: «Η εκπομπή ανήκει στον ALPHA. Ο ALPHA ανήκει στον κ. Κοντομηνά. Εγώ είμαι στο κανάλι από το 2006 και ο άνθρωπος αυτός μου έχει φερθεί άψογα, μου έχει δώσει του κόσμου της ευκαιρίες. Αν είχα παράπονο, θα ήμουν το πιο αχάριστο γαϊδούρι του κόσμου. Θα βάλει όποιον παρουσιαστή θέλει, όπου θέλει και όπου κρίνει εκείνος».

Η Ναταλία Γερμανού, εξομολογήθηκε ωστόσο, ότι το πρώτο διάστημα που προστέθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον καναπέ του Μες Στην Καλή Χαρά, το κλίμα ήταν …παγωμένο: «Ναι, υπήρχε μια αμηχανία. Ένα κλίμα λίγο παγωμένο. Οι ομάδες θέλουν χρόνο για να δέσουν. Πιστεύω τώρα ότι είμαστε μια χαρά».

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα