Για ποιόν υπουργό «καθαρίζει» η κόρη του- Βγήκε πρωταθλήτρια στο καράτε!

Μέ απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΚΑΡΑΤΕ Εφήβων -Νέων -Νεανίδων , το Σάββατο 27η Οκτωβρίου στην Βέροια 355 Αθλητές και Αθλήτριες από διαφορες πόλεις τής Χώρας , συμμετείχαν , με’να εξαιρετικά υψηλό τεχνικό και αγωνιστικό επίπεδο , καθόσον οι συμμετέχοντες  Αθλητές ήταν  οι προκριθέντες  από τα περιφερειακά των Ενώσεων  της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΚΑΡΑΤΕ ( ΕΛΟΚ) .

Την 2η θέση και Αργυρό  Μετάλλιο , κατέκτησε Η Βολιώτισσα Μουσούλη Ιωάννα , στην κατηγορία Νεανίδων + 54 κιλά , εξασφαλίζοντας μία

Θέση στην εθνική Ομάδα .Η Πρωταθλήτρια της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Kyokushinkai ΚΑΡΑΤΕ -Βόλου ( του Γιώργου Κοσμίδη ) , μετά από 3 συνεχόμενους νικηφόρους Αγώνες , έχασε στον τελικό από τήν Πρωταθλήτρια Βρούτση Νίκη ( Συλλόγου Αθηνών -κόρη του Υπουργου Εργασίας ). Η  Ιωάννα ενώ κέρδιζε με Σκορ 4-2 , στά τελευταία 5 δευτερόλεπτα πριν τήν λήξη τού αγώνα , έχασε τήν αυτοσυγκέντρωση της, χαλάρωσε , με αποτέλεσμα νά σκοράρει η αντίπαλος της και να προηγειθεί , κανοντας το Σκορ 5-4. Ο επόμενος στόχος της Ιωάννας τώρα είναι οι Βαλκανικοί Αγώνες το 2013 στην Σερβία .

Ο προπονητής Γιώργος Κοσμίδης  καί η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Βίκη Κοσμίδου , η οποία ανέλαβε και την προετοιμασία της Ιωάννας , ευχαριστούν τόν  Πρωταθλητή Κρίσιλα Ιωάννη , Φοιτητή στήν Γυμναστική ΑΚΑΔΗΜΙΑ Θεσσαλονίκης , γιά τήν πολύτιμη βοήθεια  πού προσέφερε κατά την διάρκεια των Αγώνων , στην Ιωάννα Μουσούλη.

Στό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα , παρευρέθει σύσσωμο το ΔΣ της ΕΛΟΚ , με τον Πρόεδρο Μπουλούμπαση Χρήστο , την αναπληρωτή πρόεδρο Εμανουέλλα  Γερολύμπου καθώς και Ο Γ. Γραμματέας της Παγκοσμιας Ομοσπονδίας Γιώργος Γερόλυμπος , ενώ παρόντες ήταν και οι τοπικές Αρχές ( Δημος και Περιφέρεια ) , τοπικοί Βουλευτές καί Ο Υπουργός Εργασίας Βρούτσης , του οποίου τα δύο Παιδιά ασχουλούνται πολλά χρόνια μέ το ΚΑΡΑΤΕ .

Άριστη , η Οργάνωση των αγώνων, την οποία επιμελήθηκε ο  τοπικός Προπονητής Πανετσίδης Νικόλαος (Διεθνής Διαιτητής)  , μέ τή στήριξη και συμβολή τής Περιφέρειας, του Δήμου και τής ΕΛΟΚ.Τίς Υπηρεσίες του στην Κεντρική Επιτροπή τών Αγώνων προσέφερε και Ο  Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Κοσμίδης , σε Συνεργασία με τον Γενικό Γραμματέα Δημητριάδη Μάνο και τον πρόεδρο τής Τεχνικής Επιτροπής Πάσση Πέτρο .

Η ΕΛΟΚ , είναι η μόνη κρατική Ομοσπονδία που καλιεργεί τό Αθλημα του ΚΑΡΑΤΕ    , σέ 300 Συλλόγους Μέλη της καί συγκροτέι τίς Εθνικές ομάδες  που εκπροσωπούν τήν χώρα μας  σε όλες τις επίσημες διεθνείς Διοργανώσεις.

Πηγή: e-volos.g

Keywords
Αναζητήσεις
καράτε σε ποια χώρα βγήκε, νικη βρουτση
Τυχαία Θέματα