Η σχέση της 25χρονης φοιτήτριας με τον 55χρονο υπουργό οικονομικών [εικόνα]

Τι κι αν τους χωρίζουν 30 χρόνια; Τους ενώνει το κοινό πάθος τους για την λογοτεχνία.

Ο επικεφαλής του υπουργείου Οικονομικών της Γαλλίας, Πιερ Μοσκοβισί και η μόλις 25 ετών φοιτήτρια Μαρί Σαρλίν Πακό ζουν ένα παράφορο έρωτα τα τελευταία πέντε χρόνια, κάτω από την ίδια στέγη, όπως αποκάλυψε η νεαρή ερωμένη του 55χρονου Γάλλου.

Η κρυφή μέχρι σήμερα σχέση τους αποκαλύφθηκε με την συνέντευξη της ελκυστικής Πακό στην εφημερίδα «Le Pays» όπου παραδεχόταν τον δεσμό τους.

«Είχα μπροστά μου έναν απλό και τίμιο άνθρωπο»,

δηλώνει η ίδια ενώ αναφέρει πως την βοήθησε να ανακαλύψει τον Γκιστάβ Φλομπέρ.

Η Πακό ανέκαθεν προτιμούσε τους ώριμους άντρες γιατί όπως η ίδια υποστηρίζει, αισθάνεται άνετα μαζί τους. Το ζευγάρι, όπως δηλώνει η μεταπτυχιακή φοιτήτρια Ψυχολογίας και Φιλοσοφίας, απολαμβάνει το καλό φαγητό και κάθεται στο καναπέ του σπιτιού τους για να παρακολουθήσει παλιά γουέστερν. Από την πλευρά του, ο Μοσκοβισί δεν νιώθει και πολύ άνετα με την δημοσιοποίηση της σχέσης τους καθώς φοβάται τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσει ο γαλλικός Τύπος τη νεαρά συμβία του.

Η πρώτη τους γνωριμία έγινε το 2007 στο στάδιο Bonal a Sochaux όπου είχε εκλεγεί ο Σοσιαλιστής πολιτικός.

«Τότε τον είχα ψηφίσει», θυμάται η 25χρονη φοιτήτρια. «Οταν μου τον γνώρισαν, δεν μιλήσαμε καθόλου για πολιτική. Από την αρχή της γνωριμίας μας, όμως, αισθανθήκαμε ο ένας πολύ κοντά στον άλλο», προσθέτει. Για τον γαλλικό Τύπο που επικαλείται τους φίλους του ζευγαριού, «ήταν ένας κεραυνοβόλος έρωτας».

Η Πακό γνωρίζει καλά πως βρίσκεται στο πλευρό ενός άτακτου ερωτικά πολιτικού καθώς από το κρεβάτι του monsieur Μοσκοβισί , έχουν περάσει ουκ ολίγες γυναίκες. «Το ξέρω ότι παλιά είχε μία περιπετειώδη ζωή, εξάλλου ποτέ δεν κρύφτηκε. Τώρα όμως ο Πιερ έχει αλλάξει. Τα τελευταία χρόνια που είμαστε μαζί, δεν μιλάμε για το μέλλον της σχέσης μας. Προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε διακριτικά τα ΜΜΕ για να έχουμε μία κανονική σχέση. Σήμερα , είμαστε ευτυχισμένοι που είμαστε μαζί», δηλώνει η Πακό μ΄ ένα πλατύ χαμόγελο..

πηγή:protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα