Η Κατερίνα Στανίση με σέξι λεοπάρ μαγιό (Εικόνες)

Συνέντευξη σε κυπριακό περιοδικό παραχώρησε η Κατερίνα Στανίση και φωτογραφήθηκε με άκρως καλοκαιρινή διάθεση.

Η τραγουδίστρια, φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό με animal print, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με άνεση και μίλησε για την εμφάνιση της.

«Δεν νιώθω άβολα, πιστεύω ότι ο χρόνος μου έχει φερθεί καλά ως τώρα. Όχι σε βαθμό ωραιοπάθειας, αφού δεν είμαι και κανένα μοντέλο. Αλλά και τα μοντέλα έχουν τις ατέλειές τους, αγόρι μου. Κοίτα, το σώμα της γυναίκας «σπάει» πολύ πιο εύκολα από ότι του άντρα: χαλαρώνουν τα μπράτσα, τα χέρια, κάνει πιο εύκολα ρυτίδες. Στους άντρες λένε ότι είναι γοητεία, ενώ σε εμάς τις γυναίκες μας λένε «πώς έγινες έτσι;». Οπότε νομίζω ότι κρατιέμαι ακόμα καλά».

Ωστόσο εξήγησε στο «Down Town»: «Αλλά τι τα θες, βρε αγάπη μου, το νιάτο είναι νιάτο. Μπορώ να συγκριθώ με μία 20άρα ή μία 30άρα; Άλλες πάνε και πλακώνονται στις πλαστικές. Δεν το κατακρίνω. Αλλά εγώ τα φοβάμαι αυτά. Τρέμω μην παραμορφωθώ και αλλάξω εντελώς. Μια χαρά αισθάνομαι με τις ρυτίδες μου. Τι να κάνουμε; Σήμερα είμαι καλύτερα στη ζωή μου, γιατί ξέρω τι θέλω, είμαι αυτόνομη, κάνω κουμάντο εγώ, είμαι αυτοδύναμη και αφεντικό του εαυτού μου. Δεν έχω δερβέναγες πάνω από το κεφάλι μου. Δεν έχω πια πίεση, ούτε ανθρώπους να με τραβάνε πίσω. Πλέον ζω και είμαι ελεύθερη».

Η Κατερίνα Στανίση, μπορεί να περνάει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της, όμως όπως έχει αποκαλύψει και σε παλαιότερες συνεντεύξεις της, στο παρελθόν έχει περάσει και δύσκολες στιγμές τόσο στην προσωπική της ζωή όσο και στην επαγγελματική της.

«Όχι, κάποτε δεν ήταν έτσι. Ήμουν με ανθρώπους που με πήγαιναν πίσω. Όχι όλοι, αλλά μερικοί μου έκαναν και κακό. Πλέον, δεν θέλω πολλούς ανθρώπους γύρω μου και προτιμώ να είμαι μόνη, όπως είμαι σήμερα. Αυτά, όμως, δεν τα ήξερα πάντα, έπαθα και έμαθα. Η σοφία έρχεται με τον χρόνο. Καλά είναι τα νιάτα, αλλά δεν έχουν τη γνώση, μόνο τον παρορμητισμό. Κάποτε ήμουν άλογο που ήθελε να τρέξει και εγώ είχα ανθρώπους που μου τραβούσαν τα γκέμια. Δεν μπορώ έτσι εγώ! Και ποιος μπορεί, θα μου πεις;».

Η τραγουδίστρια σχολίασε ακόμη την δήλωση που είχε κάνει παλαιότερα στην οποία είχε πει πως οι περισσότερες τραγουδίστριες της εποχής της έκαναν κονσομανσιόν. «Μα, έτσι είναι. Δεν σημαίνει ότι κατέβαινες στην παρέα κάποιου και μετά έφευγες μαζί του ζευγαρωμένη, αλλά ότι του κράταγες παρέα. Πήγαινες στον πελάτη να μιλήσεις και του κρατούσες συντροφιά. Αυτό δεν γινόταν σε όλα τα μαγαζιά, αλλά μόνο σε εκείνα της επαρχίας. Ξέρεις, ειδικά τότε, ο πελάτης είχε μεγάλη δύναμη και πάντα δίκιο. Αν σε ζητούσε ένας θαμώνας κι εσύ δεν πήγαινες, μπορούσε να το πει στον μαγαζάτορα και να σε διώξει. Θα έπαιρνε άλλη τραγουδίστρια, που θα μιλούσε στους πελάτες. Σιγά το δύσκολο! Αλλά δεν υπήρξα ποτέ κονσοματρίς, πάντα ήμουν τραγουδίστρια. Αλλά τότε επιβαλλόταν να πας στον πελάτη να πείτε δυο λόγια. Η νύχτα ήταν σκληρή και αλύπητη. Θα έχανα τη δουλειά μου! Αυτό ήταν τότε το σύστημα. Γιατί να λέμε ψέματα στον κόσμο;».

Keywords
Τυχαία Θέματα