Η Κία Παπαδοπούλου γράφει: ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Πολλοί δημοσιογράφοι μεγαλώσαμε σαν «φρικιά». Ενώ άλλα παιδιά έπαιζαν… εμείς φτιάχναμε την πρώτη μας εφημερίδα. Ενώ οι άλλοι προσπαθούσαν να φύγουν μακριά από τροχαία, σεισμούς, φωτιές οποιασδήποτε μορφής καταστροφές ή τραγωδίες… εμείς τρέχαμε να φτάσουμε εκεί και μάλιστα πρώτοι. Ενώ οι άλλοι διασκέδαζαν την αλλαγή του χρόνου… εμείς περιμέναμε το πρώτο πλοίο, το πρώτο αεροπλάνο, το πρώτο νεογέννητο του έτους…

Φανταστείτε πόσο έκπληκτοι και ανακουφισμένοι μείναμε όταν μεγαλώνοντας ανακαλύψαμε ότι εκεί έξω υπάρχουν

και άλλοι… τόσο «φρικιά» όσο και εμείς…

Ίδια κασετοφωνάκια, ίδια μικρόφωνα ή ίδια ανεξήγητη επιθυμία να μεταφέρουμε πρώτοι τις πιο δυσάρεστες ειδήσεις…

Κανείς όμως δεν επιλέγει να είναι φρικιό… Υπάρχουν μάλιστα κάποιοι άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν ότι είναι… μέχρι την στιγμή που είναι πια πολύ αργά για να αλλάξουν.

Σήμερα που η δημοσιογραφία είναι για τους πλούσιους και τους «δυνατούς», όλοι εμείς οι υπόλοιποι είχαμε λίγο χρόνο να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να αλλάξουμε… να κατεβούμε από τα «καλάμια», να γυρίσουμε σελίδα και πλέον να δημοσιογραφούμε with “nocomments”! Και τώρα ξέρω πως αυτό το έχει καταλάβει ο κόσμος! Και ίσως να του είναι πλέον πιο εύκολο να ξεχωρίσει την «ήρα από το στάρι»!

Ποτέ δεν υποτίμησα την νοημοσύνη του κοινού… και όσοι βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα θα τους έλεγα να περιμένουν… μακροπρόθεσμα αποδεικνύεται ότι ο κόσμος ξέρει να επιλέγει… ενώ ακόμα και όταν κάνει λάθη, ξέρει να τα διορθώνει.

Σήμερα θέλω να πω σε όλους εσάς, ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤOYME» μέσα από την καρδιά μας γιατί η παρέα μας, εδώ στο «nocomments» μέσα σε τρεις μήνες μεγάλωσε τόσο, που δεν το φανταζόμασταν ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα! Ελπίζαμε ναι! Ονειρευόμασταν σίγουρα! Αλλά σίγουρα κανένας από τους τρεις μας δεν φανταζόταν πως θα ερχόταν τόσο γρήγορα η μέρα που 6χιλιάδες από εσάς θα μένατε δίπλα μας! Μέσα στην μαυρίλα της εποχής, εσείς μας ρίξατε μια αχτίδα φωτός και νιώθουμε βαθιά ευγνωμοσύνη γι” αυτό!

Με την δική σας βοήθεια είμαστε εδώ, πιο δυνατοί και πιο σίγουροι από ποτέ!

Με σεβασμό & εκτίμηση

Κία Παπαδοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα