Η Κρητικοπούλα που ενημερώνει τους Γερμανούς από το δελτίο ειδήσεων- Δείτε το βίντεο

Μια Κρητικοπούλα έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη των Γερμανών τηλεθεατών και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα αναδειχθεί σε πολύ μεγάλο αστέρι της γερμανικής τηλεόρασης.

Η Λίντα Ζερβάκη πρόκειται να είναι η πρώτη γυναίκα ελληνικής καταγωγής που θα παρουσιάζει το Tagesschau, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων δηλαδή των 20:00 στην κρατική τηλεόραση της Γερμανίας.

Η 35χρονη δημοσιογράφος τον περασμένο Απρίλιο ξεκίνησε να εκφωνεί το δελτίο Tagesthemen το οποίο θεωρείται και το σκαλοπάτι για να μεταβεί ένας παρουσιαστής στο τιμόνι του πιο παλιού και αναγνωρισμένου δελτίου ειδήσεων

της Γερμανίας.

Η Λίντα έχει κάνει τρομερή εντύπωση στον διευθυντή του δελτίου, Kai Gniffke, ο οποίος δήλωσε ότι αν όλα πάνε καλά, πολύ σύντομα θα παρουσιάζει το Tagesschau ως κεντρική παρουσιάστρια.

Η δημοσιογράφος μεγάλωσε στο Αμβούργο, οι γονείς της κατάγονται από την Κρήτη και μετανάστευσαν στη Γερμανία τη δεκαετία του ’60.

Μάλιστα διατηρούσαν περίπτερο, στο οποίο πολλές φορές βοηθούσε κι εκείνη μέχρι πριν από λίγα χρόνια. Όπως έχει δηλώσει και η ίδια, έχει εργαστεί σκληρά για να φτάσει εδώ που έχει φτάσει και μάλιστα δραστηριοποιείται και σε διάφορα κοινωνικά προγράμματο, όπως το πρόγραμμα ένταξης «Step by Step».

Η Λίντα Ζερβάκη ξεκίνησε ως κειμενογράφος σε διαφημιστική εταιρεία και μετά ασχολήθηκε με το ραδιόφωνο. Με την τηλεόραση ασχολήθηκε λίγο αργότερα κάνοντας κάποιες εμφανίσεις στο πρωινό και βραδινό πρόγραμμα του καναλιού ARD. Μάλιστα έχει και τις δύο υπηκοότητες με την ίδια να δηλώνει ότι δεν μπορεί να πει αν αισθάνεται περισσότερο Ελληνίδα ή Γερμανίδα.

«Αν ήμουν φαγητό, μάλλον θα ήμουν γύρος με μπρατκαρτόφελν», δηλώνει διπλωματικά για να αποφεύγει και τις κακοτοπιές.

πηγή: star.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα