Η Λόχαν το έσκασε…

Όχι μόνο δεν… τρελάθηκε με τις εγκαταστάσεις της κλινικής αποτοξίνωσης στην οποία θα έπρεπε να βρίσκεται βάσει απόφασης δικαστηρίου, αλλά το «έσκασε» και παραμένει άφαντη! Ο λόγος για την «άτακτη» και προβληματική Αμερικανίδα ηθοποιό, Λίντσεϊ Λόχαν.

Έπειτα από μόλις λίγες ώρες παραμονής της στην κλινική Morningside Recovery, η Λόχαν, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου κατάφερε να το σκάσει.

Όπως φέρεται να είπε στον πατέρα της, δεν την ικανοποιούσε ο χώρος της κλινικής με αποτέλεσμα να την εγκαταλείψει.

Ωστόσο, τώρα τα ίχνη της

αγνοούνται, ενώ ακόμα και ο Εισαγγελέας δήλωσε στη New York Post ότι δε γνωρίζει πού μπορεί να βρίσκεται η νεαρή ηθοποιός, ζητώντας την σύλληψή της, καθώς παραβίασε τις εντολές του δικαστηρίου.

Ακόμα και ο πατέρας της, Μάικλ Λόχαν, δηλώνει άγνοια για το που μπορεί να βρίσκεται η κόρη του, ενώ δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ ανήσυχος. Φαντάζομαι την καημένη την κόρη μου να κρύβεται σε κάποιο ξενοδοχείο ή σε κάποιου το σπίτι, γιατί φοβάται ότι αύριο μπορεί να μπει στη φυλακή».

Η Λόχαν έπρεπε να παραμείνει στην Morningside Recovery για θεραπεία ενενήντα ημερών, ωστόσο προκύπτει ότι τελικά η εν λόγω κλινική δεν έχει την απαιτούμενη άδεια για πρόγραμμα αποτοξίνωσης.

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα