Η Πάμελα Αντερσον συμμετείχε σε μαραθώνιο με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τον λαό της Αϊτής [βίντεο & εικόνες]

Μπορεί να έχει μείνει στη μνήμη των ανδρών τηλεθεατών για το τρέξιμο της με το κατακόκκινο μαγιό που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της και τις καμπύλες της, ωστόσο η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Baywatch», Πάμελα Άντερσον, αυτή τη φορά επιδόθηκε σε άλλο τρέξιμο.

Ντυμένη με μαύρη εφαρμοστή φόρμα και έχοντας κουρέψει κοντά τα μαλλιά της, συμμετείχε στο Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή και είχε στόχο τη συγκέντρωση 76.000 δολαρίων για τον λαό της Αϊτής, που έπληξε ο σεισμός του 2010.

Η ξανθιά σεξοβόμβα απέδειξε τις ικανότητές της, τερματίζοντας έπειτα από 5:41:03 ώρες, ενώ έτρεξε στο πλευρό του αδελφού της, Τζέρι.

Αμέσως μετά τον τερματισμό, μάλιστα, τον ευχαρίστησε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter, όπου ανήρτησε και σχετικές φωτογραφίες.

Ανάμεσα σε αυτές ήταν και μία που την απεικονίζει ξαπλωμένη και καταρρακωμένη, με θερμοφόρες στα πόδια της και έχοντας καλύψει το πρόσωπό της με το νούμερο που έφερε στη φανέλα της.

Μιλώντας στο αμερικανικό δίκτυο ESPN η 46χρονη ηθοποιός δήλωσε: «Ανεξαρτήτως από ό,τι σκέφτεται ο κόσμος για εμένα, το έκανα για έναν σημαντικό σκοπό, ελπίζοντας ότι θα εμπνεύσω και άλλους να κάνουν ανάλογα πράγματα».

Συμπλήρωσε, μάλιστα, πως ένας Μαραθώνιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να δει κανείς τη Νέα Υόρκη, αλλά παρόλα αυτά συμπλήρωσε: «Το να τρέξω στο Μαραθώνιο είναι σίγουρα ένα από τα πιο τρελά πράγματα που έχω κάνει στην καριέρα μου. Ο Χεφ (Χιου Χέφνερ) είναι πραγματικά υπερήφανος για εμένα».

http://www.youtube.com/watch?v=dcQio7QWhIk

Keywords
Τυχαία Θέματα