Η Βάνα Μπάρμπα ετοιμάζει την αυτοβιογραφία της και λέει ότι θα τα γράψει όλα!

Η Βάνα Μπάρμπα ετοιμάζει την αυτοβιογραφία της, όπως η ίδια αποκάλυψε στο entertv.gr.

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε ότι ήθελε εδώ και χρόνια να γράψει την «δική της αλήθεια», όπως λέει. «Είναι κάτι που ήθελα να το κάνω χρόνια. Το βιβλίο θα το γράψω εγώ, γιατί θέλω να είναι η δική μου αλήθεια. Θα ξεκινά από τα Γιάννενα, όταν ήμουν 17 χρονών και ξεκινούσα με δυο παπούτσια πάνινα, μέχρι και την ημέρα που γέννησα. Θα αναφέρομαι στις δυο αυτές δεκαετίες της ζωής μου. Θα γράψω τα πάντα, σε αυτό το βιβλίο θα γραφτούν

και πράγματα που δεν έχετε ξανακούσει» δηλώνει στο entertv.gr, η γνωστή ηθοποιός. Όπως η ίδια είπε, το βιβλίο της πρόκειται να κυκλοφορήσει από τον εκδοτικό οίκο Καστανιώτη.

Όσο για το ποιοι είναι οι πιθανοί τίτλοι για το βιβλίο της, η Βάνα Μπάρμπα αναφέρει «Εμένα μου αρέσει το “Με δυο παπούτσια πάνινα”, οι άλλοι προτιμούν το «Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, Το εγχειρίδιο ενός celebrity»… Αλλά ακόμη ψάχνουμε τίτλους». Κλείνοντας, η γοητευτική πρωταγωνίστρια λέει ότι θέλει να ασχολείται εκείνη, αποκλειστικά, με το βιβλίο της και εξηγεί τους λόγους. «Τα επιμελούμαι όλα εγώ, γιατί αυτό το βιβλίο είναι η ζωή μου. Το αφιερώνω στην κόρη μου, γιατί θέλω να ξέρει τα πάντα για την ζωή μου. Αλλά το κάνω και για όλα τα νέα παιδιά, για να ξέρουν ποιος είναι ο χώρος της showbiz…» καταλήγει.

Από την Έλενα Πολυκάρπου

πηγή: entertv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα