Η ξανθιά σεξοβόμβα του Χόλιγουντ που θα υποδυθεί την Χίλαρι Κλίντον, όπως τη γέννησε η μαμά της…[Εικόνες]

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Independent», η Σκάρλετ μαζί με τις Αμάντα Σέιφριντ, Τζέσικα Τσάστεϊν και Ριζ Γουίδερσπουν είναι «ανάμεσα στις ηθοποιούς που εξετάζονται για να υποδυθούν την πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας και συζύγου του Μπιλ Κλίντον,στην ταινία του Τζέιμς Πόνσολντ «Rodham» (από το όνομά της, Χίλαρι Ρόνταμ Κλίντον) που θα προβληθεί στη μεγάλη οθόνη το 2016.

Η ξανθιά σεξοβόμβα του Χόλιγουντ, Σκάρλετ Γιόχανσον, φλερτάρει με το ρόλο της Χίλαρι. Το σενάριο, όπως γράφει το protothema, αφορά στα φοιτητικά χρόνια και στα πρώτα βήματα της Χίλαρι Κλίντον στην πολιτική, καθώς και στον γάμο της με τον 42ο Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ο σεναριογράφος Γιανγκ Ιλ Κιμ περιγράφει την ταινία ως «το ταξίδι μιας νέας γυναίκας διχασμένης ανάμεσα στις προσωπικές της επιθυμίες και στην επαγγελματική της φιλοδοξία, καθώς ο Κλίντον δεν ήθελε να φύγει από το Αρκάνσας και εκείνη από την Ουάσιγκτον.

Ο σκηνοθέτης πάντως , δημιουργός του «The Spectacular Now» που διακρίθηκε στο Σάντανς) απλώς ψάχνει την κατάλληλη για το ρόλο: «Όλες οι ηθοποιοί που έχουν ενδιαφερθεί είναι υπέροχες, είμαστε τυχεροί από αυτήν την πλευρά» αναφέρει, ενώ σχετικά με το αν ακόμα δεν είναι η εποχή που ο κόσμος θα μπορούσε να δει απροκατάλυπτα μια ταινία για την Αμερικανίδα πρώην «Πρώτη Κυρία» και νυν πολιτικό είπε: «Ανεξάρτητα με το πώς αισθάνονται για την πολιτική που ασκεί κανείς δεν αμφισβητεί την ποιότητά της, την εξυπνάδα της, αλλά και την ενέργεια που έχει. Θα ήθελα αυτό να το δω να ενσαρκώνεται από μια θαυμάσια ηθοποιό».

Η ταινία , υπό τον τίτλο «Rodham», θα αφηγείται την πορεία της Χίλαρι από την εποχή των σπουδών της και καλύπτει κυρίως τα πρώτα βήματα της καριέρας της, όταν στο αποκορύφωμα του σκανδάλου Γουότεργκεϊτ, ως νεαρή τότε δικηγόρος στο Σώμα Δικαστικής Επιτροπής, ήταν υπεύθυνη για την προεδρική διαδικασία μομφής σες βάρος του Ρίτσαρντ Νίξον. Το δυναμικό της ξεκίνημα ανακόπηκε σύντομα, καθώς την προδιαγεγραμμένη πολιτική της εξέλιξη ανέκοψαν τα συναισθήματά της για τον Μπιλ Κλίντον.

Επικρατέστερη για τον ρόλο και τη… μεταμόρφωση σε Χίλαρι Κλίντον, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι η Σκάρλετ Γιόχανσον. «Είναι όλες υπέροχες. Είμαστε τυχεροί καθώς πολύ καλοί ηθοποιοί έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον ρόλο» δήλωσε ο Πόνσολντ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent.

Keywords
Τυχαία Θέματα