Η Ζήνα Κουτσελίνη παρουσίασε το βιβλίο της “Ο πιο δύσκολος δρόμος”-Δείτε ποια λαμπερά πρόσωπα βρέθηκαν στην παρουσίαση

Η Ζήνα Κουτσελίνη παρουσίασε χθες το βράδυ το πρώτο της βιβλίο από τις εκδόσεις Λιβάνη, με τίτλο “Ο πιο δύσκολος δρόμος”. Στην λαμπερή παρουσίαση, που πραγματοποιήθηκε στο Public cafe στο Σύνταγμα, βρέθηκαν πολλά πρόσωπα της εγχώριας σοουμπίζ, τα οποία τίμησαν την συγγραφέα με την παρουσία τους.

Για το βιβλίο μίλησαν η δημοσιογράφος και συγγραφέας, Αλεξάνδρα Τσόλκα, η media expert, Άλκηστη Μαραγκουδάκη και η Life & Relationship Coach, Mάρεα Λαουτάρη-Δεληγιάννη. Η Ζήνα Κουτσελίνη, συγκινημένη, μίλησε για το βιβλίο της “Ο πιο δύσκολος δρόμος”, ενώ στο πλευρό της βρέθηκαν πολλοί παλιοί της συνεργάτες και καλοί φίλοι.

Ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr ήταν, φυσικά, εκεί και απαθανάτισε την λαμπερή παρουσίαση και τους επωνύμους που βρέθηκαν εκεί. Η Ελένη Μενεγάκη, η Φαίη Σκορδά, η Ράνια Θρασκιά και πολλά άλλα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης που συνεργάστηκαν με την Ζήνα Κουτσελίνη, βρέθηκαν στην πολύ σημαντική αυτή στιγμή για εκείνη.

Δείτε φωτογραφίες:

*Η συντακτική ομάδα του nocomments εύχεται ολόψυχα στην αγαπημένη μας Ζήνα…καλοτάξιδο το βιβλίο της και περιμένουμε το επόμενο!!!

Πηγή: entertv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα