Ισόβια στον 26χρονο που σκότωσε τον Ρουσάκη

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο 26χρονος οπαδός του ΟΦΗ για τη δολοφονία του νεαρού Ρουσάκη από τα Μάλια. Στον 26χρονο δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό. Σε λίγο ανακοινώνονται οι ποινές για τους υπόλοιπους 12 που κρίθηκαν ένοχοι.

»Καταπέλτης η εισαγγελέας»

»Καταπέλτης» ξανά η εισαγγελέας έδρας για τον 26χρονο οπαδό του ΟΦΗ. »Να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό. Ήταν τυχαίο πως είχε λευκό ποινικό

μητρώο. »

Για τους υπόλοιπους είπε:

»Έδρασαν ως συμμορία. Δεν ήταν τυχαία η συνάντηση. Έχουν καθαρά ποινικά μητρώα αλλά έχουν απασχολήσει τις αρχές. »

Οι συγγενείς του Ρουσάκη ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Αθώοι οι πρώτοι 8

Αθώοι κρίθηκαν -όπως πρώτο έγραψε το flashnews.gr – 8 από τους κατηγορουμένους για την υπόθεση Ρουσάκη. Ένοχοι εκτός από τον 26χρονο, είναι άλλοι 12. Αυτή την ώρα το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων εξετάζει το αίτημα των συνηγόρων του 26χρονου βασικού κατηγορουμένου για ελαφρυντικά, όπως η ειλικρινής μεταμέλεια. Συγκλονιστικές στιγμές με τους γονείς του Ρουσάκη να φωνάζουν »είναι φονιάς»!

Ολοκληρώνεται η Δίκη

Με μία ακροαματική διαδικασία εξπρές, όπου εξετάστηκαν δεκάδες μάρτυρες και κατηγορούμενοι, φτάνει στο τέλος της η πολύκροτη δίκη για το θάνατο του Γιάννη Ρουσάκη.

Η απόφαση που αρχικά αναμενόταν στο τέλος της εβδομάδας θα ανακοινωθεί τελικά σήμερα.

Κεντρικό πρόσωπο ο 26χρονος κατηγορούμενος ο οποίος στην απολογία του τόνισε «δε θυμάμαι τι ακριβώς έγινε, κάποια στιγμή είδα ματωμένο το μαχαίρι, κατάλαβα ότι τραυμάτισα κάποιον, φοβήθηκα και έφυγα για το Ρέθυμνο. Την επόμενη ημέρα έμαθα πως υπήρχε νεκρός, αισθάνθηκα τύψεις και παραδόθηκα».

Η πρόταση της εισαγγελέως έδρας ήταν καταπέλτης για τον 26χρονο αφού πρότεινε την ενοχή του χωρίς ελαφρυντικά, όπως ακριβώς αναφέρει το κατηγορητήριο, γεγονός που κάνει ακόμη δυσκολότερα τα πράγματα για τον 26χρονο.

Την ίδια ώρα καλύτερα είναι τα πράγματα για τον 23χρονο ο οποίος κατηγορείται για άμεση εμπλοκή στο φόνο του Ρουσάκη αφού η εισαγγελέας τόνισε ότι δεν προκύπτει από την ακροαματική διαδικασία συμμετοχή του στο φόνο.

πηγή: flashnews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα