Καλά Χριστούγεννα από την Kim Kardashian και το… σόι της!

Την οικογενειακή τους παράδοση κράτησαν για ακόμη μία φορά οι Kardashian αφού πόζαραν όλοι μαζί για την Χριστουγενιάτικη κάρτα τους. Τα 12 μέλη της οικογένειας ντύθηκαν στα λευκά και πόζαραν για την φωτογραφία που θα κοσμήσει τις χριστουγεννιάτικες κάρτες που θα στείλουν στους φίλους τους.

Στην φωτογραφία απεικονίζονται οι τρεις διάσημες αδερφές Kardashian, Kim, Kourtney και Khloe,

οι σύντροφοί τους και τα παιδιά της Kourtney, η μητέρα και μάνατζερ τους Kris Jenner με τον σύζυγό της, και τα τρία μικρότερα αδέρφια τους, Rob, Kylie και Kendall.

Αυτή που ξεχωρίζει πάντως είναι η μικρότερη αδερφή τους Kendall, η οποία πόζαρε στο φακό με ένα αποκαλυπτικό εξώπλατο φόρεμα. Η Kendall μάλιστα τους τελευταίους μήνες ακολουθεί καριέρα μοντέλου.

Χαρακτηριστικά απών είναι ο σύντροφος της Kim, o τραγουδιστής Kanye West. To ζευγάρι είναι μαζί αρκετούς μήνες, όμως κρατούν χαμηλούς τόνους, δεδομένου ότι δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη το διαζύγιο της Kim.

Για την ιστορία, στην περσινή τους φωτογραφία όλα τα μέλη της οικογένειας φόραγαν μαύρα ρούχα σε αυστηρή γραμμή, με εξαίρεση την Kris Jenner που φόραγε πράσινα για να ξεχωρίζει.

Πηγή: Daily Mail

Keywords
Τυχαία Θέματα