Κανείς δεν ξέχασε τον Πάνο. Διαβάστε τα συγκινητικά μηνύματα που έγραψαν στο facebook για τα γενέθλιά του.Θα γινόταν 15χρονών

Ο θάνατος του 14χρονου Πάνου Τζαβάρα είχε σκορπίσει θλίψη στην τοπική κοινωνία της Πάτρας τον περασμένο Μάιο. Ήταν τότε που μια «ασυνείδητη κυρία με τζιπ», όπως την περιέγραφαν οι συγγενείς του, τον χτύπησε την ώρα που επέστρεφε με το ποδήλατο από το σχολείο παρέα με τον αδερφό του και του στέρησε την ζωή.

Ο γόνος γνωστής και εύπορης οικογένειας της περιοχής, εγγονός του βιομήχανου, Ανδρέα Δούρου, θα γινόταν αυτές τις ημέρες 15 ετών.

Οι φίλοι του δεν τον ξέχασαν. Στα γενέθλια του γέμισαν την σελίδα του στο facebook

με συγκινητικά μηνύματα.

»Αα ρε Πάνο..πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός… τι κι αν…. χρόνια πολλά..θα σε σκέφτομαι κάθε μέρα όταν ξυπνάω και κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ», γράφει μια φίλη του.

«paνουλη μου θα στο πω κ απο εδω..σαν σημερα θα γινοσουν 15.. σημερα γιορταζει ολη η πλαση που υπηρξες πανω στη γη κ στεναχωριεται ταυτοχρονα που εφυγες νωρις απο αυτην..ισως να μην ταιριαζες εδω..ενας αγγελος δν ανηκει σε ενα κοσμο ατελης γεματο εγκληματα κ αδικιες..θελω να σου πω οτι εδωσα στην μητερα σου το μετταλιο μου που βγηκα πρωτη στο πανελληνιο..στο ειχα υποσχεθει κ εσυ μου ειχες πει να στο αφιερωσω.! οποτε το εκανα,τωρα ειναι στο μαξιλαρι σου να κοιμασαι καθε μερα μαζι του..επισης ελπιζω να ακους καθε βραδυ που σου λεω καληνυχτα κ ονειρα γλυκα!..
τελος,εγραψα ενα ποιημα για σενα κ το εδωσα στην οικογενεια σου να το βαλει καπου να το διαβαζεις!ελπιζω να σαρεσει!μακαρι να μπορουσες να με ξαναπεισ μικρη οπως καθε φορα αυτην την μερα επειδη με περνας 6 μερες!η μερα σημερα ειναι τοσο φωτεινη κ λαμπερη,μονο λιγο ψυχαλησε και ελπιζω να ειναι τα δακρυα σου απο χαρα απο τις ευχεσ! χρονια πολλα αγορακι μου,ειμαστε κοντα σου να το θυμασαι!σαγαπαω κ δν θα παψω να στο λεω!»

«Χρονια πολλα?!..
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ!:|
Σ ΑΓΑΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ♥♥♥»

«ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ??? Μακάρι να μπορούσα να στο ευχηθώ !!!!! Έχουν περάσει 5 μήνες από τότε που έφυγες από κοντά μας , Αλλά είμαι σίγουρη ότι μας προσεχείς και θα συνεχίσεις να μας προσεχείς ,είσαι ένας πανέμορφος αγγελος που θα λάμπει για πάντα εκεί ψηλά !!!!!

Στο γράμμα που πήρες μαζί σου λέγαμε πολλά παρά πολλά αν το διαβασες θα κατάλαβες πόσο πολύ μας λείπεις και πόσο σε αγαπάμε κ ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ.
Να θυμάσαι ότι οι καταστάσεις και τα πρόσωπα μπορεί να φύγουν ή να αλλάζουν , αλλά αυτό που μένει πάντα και πότε ΔΕΝ σβηνεται είναι ΟΙ ΑΝΑΜΝΉΣΕΙΣ !!!!!! ♥
Σήμερα το βράδυ το αστέρι σου θα λάμπει σε όλο τον ουρανό και θα φωτίσει τις ψυχές μας !!!!!»

«σαν σημερα πριν απο 15 χρονια ηρ8ες στη ζωη.ισως σε αυτον τον κοσμο η ηλικια σου να σταματησε στα 14 χρονια μα εκει που εισαι τωρα ειμαι σιγουρη πως γιορταζεις τον 15ο χρονο σου.Εμεις ειμαστε χαρουμενοι σημερα σαν να ησουν εδω.Αλλωστε,οταν κλαιμε τα δακρυα δε μενουν,ε3ατμιζονται και φευγουν.Ετσι λοιπον και ο πονος με τον καιρο φευγει,»ε3ατμιζεται» και τη 8εση του παιρνει η ελπιδα πως αυτος που δεν ειναι διπλα μας(οπως το εννοουμε εμεις τουλαχιστον) ειναι καλα.Δυστυχως καμια φορα οταν αγαπαμε καποι

Keywords
Τυχαία Θέματα