Καραχάλιος: Πλαστογράφησαν την υπογραφή μου- Θα κάνω αποκαλύψεις

Kατάθεση στην ασφάλεια θα δώσει ο πρώην Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, Νίκος Καραχάλιος, για το θέμα του σκανδάλου-απάτης στον ΕΟΤ στην οποία συμμετείχε πρώην σύμβουλος του οργανισμού.

Όπως μεταδόθηκε πριν από λίγο, στην εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή στον Real FM ο κ. Καραχάλιος, ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία ανάμειξη στην υπόθεση. Όπως είπε στον Άκη Παυλόπουλο,

δεν έχει υπογράψει καμία επιταγή, ενώ κάποιοι έχουν πλαστογραφήσει την υπογραφή του. Ο κ. Καραχάλιος, είπε ακόμη ότι προτίθεται να δώσει στη δημοσιότητα τους τραπεζικούς του λογαριασμούς, για να αποδειχθεί ότι δεν έχει καμία ανάμειξη.

Όπως ισχυρίζεται ο πρώην Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, θα κάνει αποκαλύψεις τις επόμενες ημέρες και με τον τρόπο αυτό, θα αποκαλυφθεί και το παρασκήνιο της απομάκρυνσής του, από τον οργανισμό.

Όπως αποκαλύφθηκε χθες, στη συγκεκριμένη ομάδα της σπείρας, ασκήθηκαν διώξεις για απόπειρα απάτης από κοινού και πλαστογραφία με χρήση από κοινού. Στον πρώην σύμβουλο του ΕΟΤ ασκήθηκε μία ακόμα δίωξη που αφορά σε υπεξαίρεση στην υπηρεσία του οργανισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα