Καθηγήτρια ανεβάζει κατά λάθος γυμνή selfie (Εικόνες)

H Ρωσίδα καθηγήτρια μουσικής Elena Kornyshonkova, από την πόλη Konakov, δημοσίευσε μια τολμηρή selfie της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η οποία από λάθος εντοπίστηκε όχι μόνο από τους στενούς φίλους της αλλά και από τους συναδέλφους και τους μαθητές της.

Όταν ανέβασε την ολόγυμνη φωτογραφία της – μπορείτε να τη δείτε στο slideshow- στο VKontake, τη ρωσική έκδοση του Facebook, νόμισε ότι θα την έβλεπαν μόνο οι στενοί της φίλοι αλλά έκανε λάθος στην ανάρτηση και η selfie μπήκε σε δημόσιο προφίλ

Μετά το σκάνδαλο, οι διευθυντές του σχολείου ζήτησαν από την 40χρονη καθηγήτρια να παραιτηθεί αλλά εκείνη αρνήθηκε, λέγοντας ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με το γυμνό, και ότι ζει μια «πιο έντιμη ζωή από ό, τι πολλοί άλλοι που εργάζονται στο επάγγελμα του εκπαιδευτικού». Είπε ότι οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια διακοπών στην Ισπανία, και προορίζονταν για ένα μικρό δίκτυο των φίλων της, αλλά κατά λάθος είχαν δημοσιευθεί σε ένα ευρύτερο κοινό.

Οι διευθυντές όμως δεν πείστηκαν από τις εξηγήσεις και της έδωσαν διορία μιας εβδομάδας να παραιτηθεί αλλιώς θα την απολύσουν για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα