Κουβέλης: Η ΔΗΜΑΡ δεν είναι η Αριστερά της δημαγωγίας

Συνέντευξη στο «ΒΗΜΑ της Κυριακής» παραχώρησε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης με την οποία εξαπολύει επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι η ΔΗΜΑΡ δεν έχει σχέση με την Αριστερά της δημαγωγίας. Την ίδια στιγμή εκφράζει την απόλυτη

εμπιστοσύνη της ΔΗΜΑΡ στον Αντώνη Ρουπακιώτη.

Διαβάστε τι λέει:

Είμαστε η Αριστερά που ξέρει να είναι υπεύθυνη έναντι της χώρας και της κοινωνίας. Έχουμε επίγνωση του βάρους των μέτρων. Ποιο άλλο θα ήταν το «αριστερό πρόσημﻨμιας υπεύθυνης Αριστεράς; Να ζητήσει τη μονομερή καταγγελία του μνημονίου, το οποίο άλλωστε εμείς δεν το είχαμε ψηφίσει; Να οδηγήσει τη χώρα στη δραχμή; Να δημαγωγούμε και να εκμεταλλευόμαστε τη δικαιολογημένη αγανάκτηση της κοινωνίας για να εξασφαλίσουμε ψήφους;

Μία τέτοια Αριστερά δεν είναι η δική μας Αριστερά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, ενοχλείται από την αντοχή της ΔΗΜΑΡ. Είχε την ψευδαίσθηση ότι αναλαμβάνοντας κυβερνητικές ευθύνες και υποχρεώσεις θα εξοστρακιζόταν από τον χώρο της Αριστεράς και θα άφηνε τον ΣΥΡΙΖΑ μόνο κυρίαρχο. Αυτό δεν συνέβη.

Η ΔΗΜΑΡ αντέχει και η συγκρότηση του χώρου του δημοκρατικού σοσιαλισμού είναι μπροστά μας. Αυτό ακριβώς είναι που δεν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Γίνονται σεβαστές οι μειοψηφικές απόψεις, αλλά αξιώνουμε σεβασμό στη συλλογικότητα του κόμματος. Άλλο το δικαίωμα στην προσωπική άποψη και άλλο η συστηματική συμπεριφορά υπονόμευσης της συλλογικότητας του κόμματος, την οποία ο καθένας πρέπει να σέβεται και σύμφωνα με αυτή να καθορίζει τη στάση του.

Τον Αντώνης Ρουπακιώτη τον περιβάλλουμε με απόλυτη εμπιστοσύνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα