Μαχαίρωσαν επιχειρηματία μέσα σε πολυτελή σουϊτα ξενοδοχείου στο Λαγονήσι!

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται από χθες σε νοσοκομείο της Αθήνας,  επιχειρηματίας από τη Ρόδο, που δέχτηκε τρεις μαχαιριές από τοκογλύφους.

Σύμφωνα με το rodos alarm, το περιστατικό σημειώθηκε σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στο Λαγονήσι, όπου ο Ροδίτης επιχειρηματίας είχε συνάντηση με δύο τοκογλύφους, που συνοδεύονταν από ένα μπράβο. Το ποσό που δανείστηκε έφθασε τις 750.000 με τόκο 8% το μήνα και έπρεπε να είχε διευθετηθεί το Νοέμβριο του 2011. Οι επιταγές ανανεώθηκαν για τον περασμένο Μάιο, αλλά με την απειλή ότι ήταν η τελευταία φορά, «γιατί διαφορετικά θα είχε άσχημα

ξεμπερδέματα».

Ο επιχειρηματίας δεν βρήκε τα λεφτά και οι τοκογλύφοι τού πρότειναν να μεταβεί στην Αθήνα, δήθεν για να ανανεώσουν εκ νέου τις επιταγές μέχρι το τέλος της τουριστικής σεζόν.

Στο ραντεβού στο Λαγονήσι, ανέλαβε δράση ο μπράβος. Μαχαίρωσε τρεις φορές (στην κοιλιακή χώρα, στον δεξιό ώμο και στο πόδι) τον επιχειρηματία, τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο και τον προειδοποίησαν ότι σε ένα μήνα ή θα πληρώσει ή θα χάσει τη ζωή του «χωρίς να το καταλάβει».

Πηγή: rodosalarm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα