Με έξι «καυτά» μοντέλα κάνει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα…ο Πανηλειακός [εικόνες]

Έξι μοντέλα…για την φανέλα του Πανηλειακού. Με έναν πρωτότυπο τρόπο η Ηλειακή ομάδα αποφάσισε φέτος να παρουσιάσει την νέα φανέλα της ομάδας για την νά ποδοσφαιρική σεζόν.

Δείτε τα μοντέλα που θα «κλέψουν» την παράσταση:

Στέλλα Γιαμπουρά

Δέσποινα Βλεπάκη

Μαρία Καλαγκμπόρ

Έλενα Σκαφίδα

Ελευθερία Πατρικαρέα

Κωνσταντίνα Πρασσά

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Ο Πανηλεiακός θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι στις 6 Οκτωβρίου και μέρα Σάββατο, στο Δημαρχείο του Πύργου ( Λάτσειο Μέγαρο) στις 20:00 το βράδυ, στον 2ο όροφο οργανώνει εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση της ομάδας , των παιχτών και της «Φανέλας» για την περίοδο 2012-2013.

Στο 1ο μέρος της εκδήλωσης οι άνθρωποι που αγαπούν τον Πανηλειακό θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια επίδειξη μόδας με 6 διάσημα μοντέλα της πασαρέλας από την Αθήνα. Θα είναι οι: Στέλλα Γιαμπουρά, Δέσποινα Βλεπάκη, Μαρία Καλαγκμπόρ, Ελενα Σκαφίδα, Ελευθερία Πατρικαρέα, Κωνσταντίνα Πρασσά.
Τα ρούχα θα είναι από την Φθινοπωρινή συλλογή 2012 από επώνυμο κατάστημα του Πύργου.

Όλη η ομάδα των μοντέλων από την Αθήνα θα βρίσκεται στον Πύργο από τις 14:00 το μεσημέρι και θα φιλοξενηθεί από τα γνωστά Cafe του Πύργου, Rex, Latour και Επαρχείο.

Στο 2ο μέρος θα γίνει η επίσημη παρουσίαση των παιχτών και της νέας φανέλας της ομάδας.

Πολλές εκπλήξεις περιμένουν όλους σε αυτή την εκδήλωση που στόχο έχει να προβάλει την ομάδα του Πανηλειακού, να συνεργαστεί με επιχειρηματίες όχι μόνο του Πύργου αλλά και όλου του Νομού. Η ομάδα του Πανηλειακού δεν είναι μόνο η ομάδα της πόλης του Πύργου, αλλά όλου του Νομού Ηλείας, και πάνω σε αυτό θα δουλέψουν ολα τα μέλη φέτος.

Θέλουμε να ξανααγαπήσετε τον Πανηλειακό και να είστε περήφανοι γι αυτόν!
Και να πετύχουμε μαζί την άνοδό του σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Η πρόσκληση για την εκδήλωση είναι για όλους και θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας σε αυτή την προσπάθεια επαναπροσδιορισμού της ταυτότητας του Πανηλειακού.

Επιχειρηματίες του Πύργου μας βοηθούν στην οργάνωση αυτής της εκδήλωσης με τη συμμετοχή τους, τις παροχές τους, την ηθική τους βοήθεια αλλά και την υλική, προκειμένου να στηθεί μια γιορτή έναρξης του πρωταθλήματος για τον Πανηλειακό.

Αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης θα άνακοινώσουμε προσεχώς.

Keywords
Τυχαία Θέματα