Με γνώριμες φωνές το The Voice

Η πρώτη φάση των οντισιόν στα τυφλά ολοκληρώθηκε, με τη «φωνή» των διαγωνιζομένων σε πολλές περιπτώσεις να θυμίζει έντονα κάτι από τα παλιά…

Τραγουδιστές που παλαιότερα επιχείρησαν να κάνουν καριέρα τώρα αναζητούν μια δεύτερη ευκαιρία μέσω του καινούργιου talent show της τηλεόρασης του ΑΝΤ1που ξεκινά στις 10 Γενάρη.

Επειτα από πολύωρες διαδικασίες και τον Γιώργο Λιάγκα σε δεύτερο ρόλο (αυτό απαιτεί άλλωστε το concept της πρώτης φάσης των ακροάσεων), επελέγησαν οι πρώτοι 40 υποψήφιοι. Μεταξύ αυτών ονόματα γνωστά στο ευρύ κοινό.Στην ομάδα του «προπονητή» Αντώνη Ρέμου, που λέγεται πως

εντυπωσίασε με την άνετη τηλεοπτική του παρουσία και τις ατάκες του, θα δούμε την ανιψιά της Αννας Βίσση, Βέρα Μπούφη, που ερμήνευσε το τραγούδι «Οι φίλοι μου χαράματα» της Χαρούλας Αλεξίου. Στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου συμμετέχει επίσης η Τζωρτζίνα Καραχάλιου, η οποία παράλληλα έχει παρουσία φέτος και στη μουσική παράσταση του τραγουδιστή «Ενα ή Κανένα» στο Pantheon, o πρώην αρχηγός των One Δήμος Μπέκε, η νεαρή τραγουδίστρια Κέλλυ Πρωτόπαππα η οποία ερμήνευσε το «Τα λέμε» της Ελεονώρας Ζουγανέλη αλλά και η κόρη της Μπέσυς Αργυράκη, Εβελίνα Νικόλιζα.

Η ανερχόμενη τραγουδίστρια Χριστίνα Μήλιου, που αυτή την περίοδο εμφανίζεται στο πλευρό του Γιώργου Σαμπάνη στο «Acro stage live», θα έχει προπονητή των Μιχάλη των Stavento, ενώ ο ηθοποιός και καθηγητής φωνητικής Βασίλης Αξιώτης, που συμμετείχε παλαιότερα στις μουσικές παραστάσεις «Rent» και «Fame», θα έχει προπονήτρια τη Δέσποινα Βανδή.

«Κοντραρίστηκε» αρκετά με τον Αντώνη Ρέμο για το ποια ομάδα θα κερδίσει στο τέλος ενώ λίγο αργότερα δυναμικά μπήκε στη συζήτηση και ο Μιχάλης Κουϊνέλης. Πιο χαμηλών τόνων, αλλά ιδιαίτερα ευγενική και γλυκιά με όλους η Μελίνα Ασλανίδου. Μετά το τέλος των Blind Auditions ακολουθεί μέσα στο Γενάρη το Battle. Οσοι υποψήφιοι επιλέχθηκαν από κάθε προπονητή (δέκα ο καθένας) θα μονομαχήσουν φωνητικά με το ίδιο τραγούδι ώστε στο τέλος να μείνουν 5 υποψήφιες «φωνές» για τον κάθε Coach. Μετά το τέλος της συγκεκριμένης διαδικασίας θα ξεκινήσουν (υπολογίζεται τον Μάρτη) και τα live από τον ΑΝΤ1.

Keywords
Τυχαία Θέματα