Με Ιβάν Σαββίδη στο «Καραϊσκάκης» ο ΠΑΟΚ για το ντέρμπι

Με παρόντα τον μεγαλομέτοχό του του ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει το «διπλό» στο Καραϊσκάκης! Ο Ιβάν Σαββίδης το πήρε απόφαση και θα ακολουθήσει την αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεσμεύτηκαν να ανταποδώσουν της φιλοξενίας που έτυχαν στο ματς της Τούμπας και παραχώρησαν σουίτα στον Ελληνα ομογενή επιχειρηματία, καθώς και κάποιες προσκλήσεις που ζήτησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

για τα επίσημα του γηπέδου.

Ετσι λοιπόν, μετά την παρουσία του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ο Σαββίδης θα παρακολουθήσει για δεύτερη φορά τον «δικέφαλο» αγωνιζόμενο σε εκτός έδρας αναμέτρηση.

Είναι η πρώτη φορά, μετά την επίσκεψη του Νικόλα Πατέρα την περίοδο 2008-09 (σ.σ. ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός 2-0) που ένας πρόεδρος «μεγάλης» ομάδας (σ.σ. έστω κι αν ο Σαββίδης δεν έχει τυπικά την ιδιότητα του προέδρου) θα δώσει το παρών στο «Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει την ομάδα του απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αντίθετα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει επισκεφθεί τόσο το Ολυμπιακό στάδιο όσο και την Τούμπα ως πρόεδρος του Ολυμπιακού σε παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

Οσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Δώνης από την πλευρά του, ξέρει πως μια επιτυχία στο Καραϊσκάκη θα του δώσει πόντους και παιχνίδια, που δίνουν πόντους, δεν υπάρχουν πολλά ακόμη μέχρι το τέλος της σεζόν, οπότε και ξέρει ότι θα κριθεί από τον Σαββίδη.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, πιστεύει ότι η ομάδα του είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να κερδίσει μέσα στο Καραϊσκάκη και με βάση τα όσα έδειξε στις τελευταίες προπονήσεις, σκέφτεται να παίξει πολύ επιθετικά μέσα στον Πειραιά, ξεκινώντας στην ενδεκάδα πέντε επιθετικούς!

Άλλωστε, από τους έξι παίκτες, που παίζουν στη μεσαία και στην επιθετική γραμμή στο 4-4-2, που δοκίμασε, μόνο ο Κάτσε δεν είναι επιθετικός! Αυτό το σενάριο παίζει, μετά τις ατυχίες του Λάζαρ, ο οποίος αντιμετώπισε ένα μυϊκό πρόβλημα και μια ίωση, με αποτέλεσμα να χάσει πολλές προπονήσεις και τελικά να αποκλειστεί από την αποστολή.

Σύμφωνα μ΄ αυτό το σενάριο, ο Λόρενς, που είναι επιθετικός, θα παίξει μαζί με τον Κάτσε στο κέντρο, με τους Ολίσε και Καμαρά να ξεκινούν στα άκρα. Οι δύο Αφρικάνοι είναι ουσιαστικά επιθετικοί, και φυσικά είναι και γρήγοροι. Σ΄ αυτούς ποντάρει πολλά ο Δώνης, στην προσπάθειά του να χτυπήσει το Ολυμπιακό στο ανοιχτό γήπεδο.

Στην επίθεση θα παίξουν ο Αθανασιάδης με τον Σαλπιγγίδη, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής και επιστρέφει. Οι δυο τους είναι σε φόρμα τελευταία, διέψευσαν και τον Δώνη που έβλεπε ότι δεν μπορούν να παίξουν μαζί, και έχουν πετύχει περισσότερα από τα μισά γκολ του ΠΑΟΚ φέτος σε όλες τις διοργανώσεις.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Ιτάνζ, Γλύκο, Γιακουμή, Αποστολόπουλο, Έτο, Λίνο, Κατσουράνη, Σίλντενφελντ, Ιντζίδη, Κάτσε, Φωτάκη, Κίτσιου, Βούκιτς, Καμαρά, Λόρενς, Ρομπέρ, Ολίσε, Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη.

πηγή: ethnos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα