Μολντενχάουερ: Η Σταμάτη έδινε τροφή για κακεντρεχή σχόλια σε βάρος της οικογένειας Τσοχατζόπουλου

Σε βάρος της Βίκης Σταμάτη, στρέφεται στο απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε στον ανακριτή, η πρώην σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου, Γκούντρουν Μολντενχάουερ.

Οπως υποστηρίζει, η Βίκη Σταμάτη έδινε τροφή για κακεντρεχή σχόλια σε βάρος της οικογένειας του Ακη Τσοχατζόπουλου,

κάτι που όπως λέει την γέμιζε οργή και θλίψη.

Αναφερόμενη στα χρόνια που έζησε με τον πρώην υπουργό, η Γκούντρουν Μολντενχάουερ, επισημαίνει:

Η ζωή μας ήταν πολύ μετρημένη, δεδομένου ότι εκ της ιδιοσυγκρασίας μου διήγαγα πάντα σεμνό τρόπο διαβίωσης χωρίς οικονομικές ακρότητες και υπερβολές. Εγώ προσπαθούσα να διαφυλάττω διακαώς τον εαυτό μου και τα παιδιά μου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Γκούντρουν Μολντενάουερ υποστηρίζει ότι αμέσως μετά τον χωρισμό τους αποφάσισαν να πωλήσουν το σπίτι που είχαν στα Μελίσσια και να της αγοράσει ο πρώην υπουργός ένα σπίτι μόνο στο όνομά της στο Ψυχικό αντί τιμήματος 75 εκατ. δραχμών «ως αντιστάθμισμα της συμβολής μου στην ανατροφή των τέκνων μας και στην κοινή έγγαμη ζωή μας για διάστημα πλέον των 30 ετών (1964- 1997)». Μάλιστα, αναρωτιέται από ποιο στοιχείο προκύπτει ότι συνδέεται η αγορά του σπιτιού στο Ψυχικό με παράνομες αμοιβές από προμήθειες οπλικών συστημάτων, τονίζοντας ότι είχε ήδη χωρίσει από το 1995 με τον πρώην υπουργό.

Σε ό,τι αφορά την απολογία του Νίκου Ζήγρα που της αποδίδει εμπλοκή στην υπόθεση, η πρώην σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου, την χαρακτηρίζει αίολη και αβάσιμη.

Στερείται αυθορμητισμού, ειλικρίνειας, κι αποτελεί προϊόν ενός επί τρίμηνου αδιάλειπτου προβληματισμού κατηγορουμένου ως θα αποσείσει τις σοβαρές ποινικές ευθύνες που τον βαρύνουν.

Υποστηρίζει επίσης ότι τα 3.000 ευρώ της διατροφής περιλαμβάνονταν σε ιδιωτικό συμφωνητικό που είχαν υπογράψει, ενώ το έμβασμα των 50.000 ευρώ που φέρεται να του απέστειλε σε ιταλική εταιρεία που εκπροσωπούσε ο Γ. Σαχμπατζίδης, υποστήριξε ότι το έκανε μετά από επίμονη παράκληση του Άκη Τσοχατζόπουλου.

πηγη: zougla.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα