Νικολόπουλος: Πολιτικό «πλυντήριο» του ΠΑΣΟΚ ο Σαμαράς

Σφοδρή επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά εξαπολύει με άρθρο του στην προσωπική του ιστοσελίδα ο πρώην υφυπουρός Εργασίας, Νίκος Νικολόπουλος με αφορμή την απόρριψη από την Βουλή του αιτήματος για σύσταση εξεταστικής επιτροπής σχετικά με το μνημόνιο.

Διαβάστε τι λέει:

Έχω

προ πολλού ταχθεί υπέρ της σύστασης εξεταστικής επιτροπής για την διερεύνηση του πως φτάσαμε στην κρίση χρέους και στα μνημόνια.

Αυτή η εξεταστική επιτροπή άλλωστε, θυμίζω ότι υπήρξε και προεκλογική δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά, του σημερινού Πρωθυπουργού,  Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος ευκαίρως ακαίρως διεκήρυττε:  

“Εγώ μία εξεταστική θα κάνω για το πως φθάσαμε στο Μνημόνιο”

Αντί αυτής όμως, ο μετεκλογικός  Αντώνης Σαμαράς, ανεξήγητα αρνείται.

Οι πολίτες βλέπουν, τον “μεταλλαγμένο” μετεκλογικό Αντώνη Σαμαρά, σε ρόλο πολιτικού “πλυντηρίου” του ΠΑΣΟΚ και του “διδύμου της συμφοράς” Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου

Του “διδύμου” που δυσφήμησε και διέσυρε τη χώρα, παραποίησε τα δημοσιονομικά μεγέθη και τα στατιστικά στοιχεία της χώρας, εκτίναξε τις τιμές των spread των επιτοκίων δανεισμού του Ελληνικού Κράτους, προσέφερε εθελουσίως και κρυφίως την χώρα του ως θήραμα στις δαγκάνες του ΔΝΤ, έθεσε τη χώρα του εκτός των διεθνών αγορών χρήματος, έβαλε  την χώρα του στο γύψο του 1ου Μνημονίου, κατέστρεψε την ελληνική οικονομία και οδήγησε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες σε βίαια φτωχοποίηση, χιλιάδες απεγνωσμένους συνανθρώπους μας στην αυτοκτονία και έφερε τη χώρα στο κατώφλι της εξόδου από την Ευρωζώνη.

Γιατί άραγε όλα αυτά;

Ποίες πολιτικές ή άλλες δουλείες εξοφλεί ο μετεκλογικός Αντώνης Σαμαράς και αναιρεί τόσο προκλητικά και κυνικά τον προεκλογικό εαυτό του;

Τι έγιναν οι πύρινοι λόγοι του;

Μήπως εξ’ αρχής δεν τους πίστευε;

Μήπως κάτι άγνωστο στους πολλούς συνέβη στην πορεία;

Γιατί απογοητεύει τους Έλληνες πολίτες;

Γιατί προσβάλει την ελληνική Δικαιοσύνη, που διατυπώνει υπόνοιες ποινικής ευθύνης των θλιβερών πρωταγωνιστών και εκείνος σιωπά και κρατά την υπόθεση στο συρτάρι;

Προσπάθησα αλλά δεν πήρα ποτέ απάντηση, παρ΄ ότι με όλους τους τρόπους το επεδίωξα.

Από τις αρχές Αυγούστου έχω καταθέσει ερώτηση προς τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, μεταφέροντας και την οργή αλλά και την πεποίθησή του κόσμου, ότι επιχειρείται «κουκούλωμα» και του ζητούσα από τότε να πληροφορήσει τον Ελληνικό λαό , για το «εάν η κυβέρνηση έχει μεταβάλει την άποψή της αναφορικά με την διερεύνηση ποινικών ευθυνών, μέσω της σύστασης εξεταστικής και προανακριτικής επιτροπής, για το πως φτάσαμε στην οικονομική υποδούλωση και για το ποιοι επωφελήθηκαν».

Δυστυχώς όμως, ο Πρωθυπουργός δεν απάντησε ποτέ στην ερώτηση, παρότι αυτό υπαγορεύει ο Κανονισμός της Βουλής.

Δυστυχώς  σήμερα επιβεβαιώνει τις τότε ανησυχίες μου, ότι έχει μετακινηθεί από την θέση του ο κ. Σαμαράς, που ως επικεφαλής της παράταξης της Ν.Δ. εξέφραζε προεκλογικά.

Σήμερα είναι πλέον ξεκάθαρο, ότι ο ίδιος υπαναχωρεί της θέσης που εξέφραζε, αλλά και ότι πλέο

Keywords
Τυχαία Θέματα